03015ADHC8MINIONS Minions AA Alkaline 4+4

GP
€ 4,99 per 8 stuks

Online voorraad - Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Batterij Minions Alkaline 4+4 AA
5.99.04.93-0

Veilig betalen met: iDeal VISA MasterCard Paypal Bancontact Maestro SOFORT banking Overboeking Thuiswinkel Waarborg

Product specificaties

Eigenschap(pen) Batterij Minions Alkaline 4+4 AA
Artikelcode 5.99.04.93-0
Fabrikantnummer(s) 03015ADHC8MINIONS
Ean nummer 4891199170096
Inhoud verpakking 1 verpakking a 8 stuks
Past in o.a. AA
Aanvullende informatie Batterij Minions Alkaline 4+4. AA Mignon LR06 15A MN1500 E91 Penlite
Fabrikant Origineel GP
Product groep onderdelen en accessoires

Beoordelingen (0)

Log in op uw account om een beoordeling over 03015ADHC8MINIONS Minions AA Alkaline 4+4 van GP te plaatsen.

Tips (1)

Oude batterijen?

Klein chemisch afval

Oude batterijen horen bij het klein chemisch afval. Op iedere plek waar u batterijen kunt kopen, kunt u ze ook weer inleveren.

recyclelogo

Zo vermijdt u dat hoogst schadelijke zware metalen in het milieu terecht komen en stimuleert u hergebruik van waardevolle en gevaarlijke stoffen als zink, cadmium, ijzer, nikkel, mangaan, kwik, lithium en kobalt. In 2007 zijn in ons land zo'n 360 miljoen batterijen verkocht en 130 miljoen batterijen ingezameld voor recycling. Volgens Stibat verdwenen zo’n twintig miljoen batterijen in het restafval . Alle inleverpunten in Nederland vindt u op: www.legebatterijen.nl
Sinds 2008 zijn alle batterijen voorzien zijn van dit logo, omdat ze thuishoren bij het Klein Chemisch Afval. Kijk voor een uitgebreide lijst van stoffen en producten die horen in het klein chemisch afval op Welk afval waar?.

Bewaren en inleveren

Het is handig om oude batterijen meteen in een speciaal bakje te bewaren. Dat voorkomt dat ze in het huishouden gaan rondslingeren en per ongeluk toch bij het restafval komen. Voor de recycling is het ook het beter om batterijen niet te lang thuis te bewaren, maar ze tijdig in te leveren. In ieder geval voordat roestplekjes verschijnen. Het uit elkaar halen van batterijen wordt dan namelijk moeilijker. Vergeet de batterijen niet te verwijderen uit kapotte apparaten en speelgoed.

Verwerking

Stichting Batterijen (Stibat) haalt de lege batterijen naar haar centraal depot in Lelystad. Daar worden de batterijen gesorteerd. Eenmalige alkalinebatterijen gaan naar recyclingbedrijven in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland; de oplaadbare NiMH-, NiCd- en lithium-ionbatterijen gaan naar België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

batterijen afvalBron: www.milieucentraal.nl