• Home
  • Nieuws
  • Apple naar hoge raad om verbod op Galaxy tab 10.1

Apple naar hoge raad om verbod op Galaxy tab 10.1vrijdag 8 juni

Apple naar hoge raad om verbod op Galaxy tab 10.1

Niet alleen in Duitsland ligt Apple met Samsung overhoop rondom een verkoopverbod op de Galaxy Tab 10.1. Apple wil namelijk al gelange tijd de 10,1-inch tablet van Samsung weren uit Nederland. Sinds augustus 2011 staan beide partijen tegenover elkaar in rechtszaken om een verbod op de Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy Ace en Galaxy Tab 10.1. Voor laatstgenoemde is inmiddels een aparte zaak van start gegaan.

Eerder oordeelde het hooggerechtshof nog dat een verbod op de Samsung-tablet niet gerechtvaardig was. Toch blijft Apple volhouden en vindt het bedrijf de Galaxy Tab 10.1 nog altijd een ‘slaafse kopie van de iPad’. Hierom heeft Apple de zaak naar de Hoge Raad gesleept, zo laat Samsung weten aan NU.nl.

Samsung maakt duidelijk met alle vertrouwen de strijd met Apple in te gaan: ”Onze Galaxy Tab 10.1 is innovatief en schendt geen intellectuele rechten van Apple. Samsung zal alle nodige maatregelen, inclusief juridische stappen, nemen om onze producten beschikbaar te houden voor consumenten...

Lees het volledige bericht op: mobilekings.nl


Het lijkt erop dat javascript in uw browser is uitgeschakeld. Activeer javascript in uw internet browser en vernieuw deze pagina.