Nokia werkt aan tabletvrijdag 16 maart

Nokia werkt aan tablet

AMSTERDAM – Nokia heeft bevestigd dat het aan een tablet werkt. Het apparaat zal zich volgens het bedrijf onderscheiden van de tablets die nu op de markt zijn.

Dat laat Marko Ahtisaari, het hoofd van de ontwerpafdeling van het Finse bedrijf, weten in een interview met een Fins tijdschrift zo meldt 

Nokia wilde in een reactie alleen laten weten dat de tabletmarkt de interesse van het bedrijf heeft, maar wil geen specifieke aankondigingen doen. Dat was eerder ook de verklaring van Stephen Elop, CEO bij Nokia.

Eerder deze week kwamen echter geruchten naar buiten dat er aan het eind van 2012 een Nokiatablet op de markt met Windows 8. Eind 2011 sprak een andere Nokiatopman zijn mond al voorbij toen hij stelde dat een tablet al in juni in de winkels zou liggen.

Ahtisaari laat weten dat hij momenteel een derde van zijn tijd besteed aan het ontwikkelen van een tablet. “We zijn er mee bezig”, aldus de topman. Details wilde ook hij echter niet geven. Volgens de geruchten gaat het om een 10...

Lees het volledige bericht op: reuters.com


Het lijkt erop dat javascript in uw browser is uitgeschakeld. Activeer javascript in uw internet browser en vernieuw deze pagina.