PartsNL Oosterhout OOSTERHOUT

PartsNL Oosterhout (voorheen Europart)

Arendshof 102
4901 LK OOSTERHOUT

Telefoon: 0162-456501
Indien u uw pakket afhaalt in onze Europart winkel, dan is de verzending GRATIS!

Indien uw order besteld en betaald is voor 22:00 uur, kunt u in de meeste gevallen het pakje de volgende dag ophalen. U krijgt dan een (e-mail)bevestiging wanneer uw bestelling klaarligt in de winkel. Meer dan 90% van de bestellingen worden binnen 2 dagen afgeleverd in de Europart winkel.

Indien u uw pakje rechtstreeks naar een ander adres laat sturen, berekenen wij € 5,95 handelings- en transportkosten.

Let op: getoonde voorraden zijn van ons hoofdmagazijn in Apeldoorn. Voor winkelvoorraden dient u contact op te nemen met de desbetreffende winkel. Stap dus niet in de auto om uw onderdeel direct zonder overleg met de winkel op te halen.

Europart is gespecialiseerd in onderdelen en accessoires voor alle merken wasmachines, vaatwassers, drogers, koelkasten, stofzuigers, afzuigkappen en andere witgoed apparatuur.

Tevens kunt u bij deze winkel/shop terecht voor verbruiksartikelen, zoals inktcartridges, kabels, stofzuigerzakken, koffiekannen en vele andere accessoires van o.a. Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Atag, Bauknecht, AEG, Zanussi en vele andere merken.

Service en advies staan bij onze hoog in het vaandel. De winkels beschikken over geavanceerde software om in onze database met ruim 5 miljoen verschillende onderdelen het voor u juiste onderdeel te vinden.

Het lijkt erop dat javascript in uw browser is uitgeschakeld. Activeer javascript in uw internet browser en vernieuw deze pagina.