Stofzuiger onderdelen Adviescentrum

Filter 2062 resultaten

Waarom zuigt een Numatic beter?

Het verschil

Wattage

Ketelmodellen kunnen dezelfde prestatie op het gebied van zuigkracht bereiken met een veel lager wattage. Doordat de stofzuigers zijn voorzien van een zeer groot filter, hoeft de motor minder te presteren om dezelfde zuigkracht te kunnen genereren. Hieronder is het verschil tussen sledemodellen en ketelmodellen schematisch weergegeven. Bijkomend voordeel van ketelmodellen is dat het opgezogen stof niet voor het filter gaat liggen. Het lage wattage met hoge prestaties is een milieu- en energiebeparende keuze zonder concessies.

Stofzakken

Stofzakloos was het toverwoord in de afgelopen jaren. Velen komer er achter dat een stofzuiger met stofzak zo gek nog niet is. Daarnaast is ook de technologie achter de zakken niet stil blijven staan. De stofzuigers van Numatic zijn uitgerust met de de Hepaflo stofzakken. Hepaflo stofzakken hebben een filtratiegraad tot 99.5%.

Geluidsarm

Veel stofzuigers maken een hinderlijk lawaai. En omdat stofzuigen toch al niet het favoriete klusje van iedereen is, kan die herrie behoorlijk vervelend zijn. De motor van Henry krijgt de ruimte die hij nodig heeft om goed te presteren en is ook nog een goed geïsoleerd. Maar ook de AutoSave functie, waardoor de stofzuiger op slechts 800 Watt zijn werk goed kan doen, zorgt voor een enorme geluidsreductie.

Constuctie

Door het zeer lange snoer, van maar liefst 10 meter, hoeft u in de meeste gevallen maar op één plek de stekker in het stopcontact te steken om een grote ruimte te kunnen stofzuigen. Het lange snoer van Henry, Hetty en Harry rolt vanzelf af als u de stofzuiger vooruit trekt.

Ketelmodel

Sledemodel