WPRO

Filter 124 resultaten
Wpro samenwerking top

Whirlpool en Europart zijn een samenwerking aangegaan. Met deze samenwerking willen Whirlpool en Europart het belang van de juiste onderhoudsproducten en accessoires benadrukken. Whirlpool Essentials (Wpro) biedt een uitgebreid assortiment installatiematerialen, verbruiksartikelen en onderhoudsproducten zoals; waterfilter, ontkalker, ontvatter, waterstop, watertoevoerslang, etc.

Met Whirlpool Essentials kunt u optimaal gebruik maken van al uw huishoudelijke apparaten.

Wpro en Europart bieden u;

Kwalitatieve en professionele oplossingen voor uw intallatie, het gebruik en dagelijks onderhoud van uw huishoudelijke apparaten. Ontdek het complete assortiment aan accessoires en onderhoudsproducten van Wpro op onze Europart website.

Ook Rob Geus kiest voor Wpro onderhoudsproducten. Rob startte zijn carriere als chef-kok en werd bekend door zijn televisieprogramma's en zijn welbekende uitspraak:"Daar word ik vrolijk van!". De Wpro onderhoudsproducten en accessoires zijn een goed voorbeeld van producten waar ook Rob helemaal achter staat. Deze producten zijn herkenbaar aan het keurmerk; "Hier word ik vrolijk van!". Uiteraard allemaal terug te vinden op deze website. U kuent ook via het zoekveld rechts boven in het scherm het Wpro of Whirlpool product opzoeken.

Europart is de specialist op het gebied van witgoed onderdelen en accesoires in Nederland. U kunt ook terrecht in één van onze tientallen winkels ergens in Nederland.

124 artikelen, pagina 1 van 6