Adviescentrum

Bibliotheek voor tips, trucs, gebruiksaanwijzingen, reparatie advies voor witgoed apparaten en andere handige weetjes voor uw huishouden.

In heel veel gevallen wordt bij een defect of storing aan wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser meteen een nieuw witgoed apparaat aangeschaft. Dit is in ruim 70% van de gevallen niet noodzakelijk. In heel veel gevallen kunt u zelf het defect repareren en verhelpen. Een wasmachine pomp vervangen of een verwarmingselement plaatsen kan in principe iedereen zelf.

In ons Europart advies centrum vindt u allerlei handige tips, trucs en reparatie adviezen voor uw huishoudelijke apparatuur.Op onze site vindt u ook voor alle uw apparaten de juiste(originele en alternatieve) reparatie onderdelen. Zoals u zult zien voeren wij ook alle merken zoals Miele, AEG, Bosch, Bauknecht en Whirlpool. Reparatie van uw defecte wasmachine, vaatwasser, droger of stofzuiger kan u veel geld besparen. Maak gebruik van onze tips en trucs. Voor het vervangen of repareren van uw wasmachine, vaatwasser, droger of ander huishoudelijk apparaat is het belangrijk dat u goed uitzoekt wat het merk en type van uw apparaat is. In ons adviescentrum vindt u ook informatie waar u type nummers op uw apparaat kunt terug vinden.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons of met een van onze winkels opnemen. Mocht u zelf nog een tip hebben over het repareren van een witgoedapparaat of een ander huishoudelijk advies dan horen wij dat graag.

Aansluitmateriaal


Afzuigkap onderdelen


Audio-Video


Batterijen


Centrifuge onderdelen


Computer onderdelen


Doe-het-zelf


Elektra


Klein huishoudelijk


Koelkast onderdelen


Koffie onderdelen


Onderdelen Koken


Overige


Persoonlijke verzorging


Printer supplies


Schoonmaak


Stofzuiger onderdelen


Telefonie


Tuin accessoires


Vaatwasser onderdelen


Verlichting


Wasdroger onderdelen


Wasmachine onderdelen