Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
21-10-2020 - Lokeren 7
SUPERSNELLE LEVERING MAAR PRODUCT BEANTWOORDT NIET AAN DE VERWACHTING Ik kocht 2 bedieningsdraaiknoppen voor een dampkap van Novy reeks d6000. Deze knoppen kunnen niet gebruikt worden voor een dampkap d6050.
21-10-2020 - Sint-Truiden 10
Simpel en makkelijk Het item was redelijk eenvoudig te vinden. En de verzendkosten vielen heel goed mee.
21-10-2020 - Ensvhede 10
Gewoon goed Makkelijk bestellen, goed dat dat op serienummer kan. Eenvoudig betalen. Snelle bezorging. Jammer dat mijn onderdeeltje alleen combinatie met duurdere componenten gekocht kon worden.
21-10-2020 - Utrecht 10
Snel geleverd Bestelproces was makkelijk, bestelling was snel geregeld. Gelukkig kon ik ook kiezen via wel postbedrijf ik het wilde laten bezorgen. Goede ervaring bij deze shop.
21-10-2020 - Harderwijk 10
Perfect en snel Originele onderdeel besteld en het is beter dan de originele die was op mijn apparaat . nu mijn wasmachine doet perfect voor paar tientje met originele onderdeel. Bedankt voor Europart. Snel en goedkoop verzenden...
21-10-2020 - Zeist 10
Goed en snel ‘S avonds besteld volgende dag binnen , super
21-10-2020 - 's-Hertogenbosch 8
Snelle levering Alleen was het niet compleet zoals in de productomschrijving. Moest alle oude en niet meer zo mooie rekjes overzetten.
21-10-2020 - Dordrecht 10
Super service. Lichtdimmer gekocht die helaas niet werkte. Na telefonisch contact gelijk een nieuwe aangeboden gekregen.
21-10-2020 - Middelburg 10
Snelle levering, produkt zoals beschreven Snelle levering, produkt zoals beschreven. Verder in afwachting hoe lang het onderdeel meegaat en hoe men met aftersale omgaat.
21-10-2020 - Deventer 6
Goede site, vriendelijke afhandeling Ik heb een verzoek gedaan voor een onderdeel. Ik kreeg snel antwoord dat geleverd kon worden. Ik heb besteld. In de mail stond aangegeven levering binnen 8 dagen. Dit werd het dubbele echter zonder tussenbericht....
21-10-2020 - Westbroek 10
Snelle service Een besteld onderdeel ontving ik beschadigd. Direct nieuw onderdeel opgestuurd. Perfecte service! Koop vaker onderdelen bij Europart, erg tevreden over aankoop en verzending.
20-10-2020 - Den Haag 10
S’avonds onderdeel besteld de volgende dag in huis Prima ervaring
20-10-2020 - Zutendaal 10
Proficiat Snel en correct geleverd
20-10-2020 - Rotterdam 9
Geweldige service Besteld en na een dag kon ik het onderdeel monteren.
20-10-2020 - Zelzate (belgië) 10
Uitstekend Snelle en correcte levering
20-10-2020 - Maasmechelen 9
Zeer tevrede! Vlot volgens afspraak
20-10-2020 - Lelystad 9
Juiste product en snel geleverd Hoewel het even zoeken is tussen alle 100.000 serienummers van Bosch, heb ik het juiste product gevonden en dat is supersnel geleverd.
20-10-2020 - Muntendam 10
Snel en duidelijk Duidelijke omschrijving van het bestelde artikel en snelle en korrekte bezorging
19-10-2020 - Zoetermeer 10
Perfect. ‘s-avonds besteld en de andere dag bezorgd Bijzonder snel
19-10-2020 - St. Amandsberg BELGIE 10
Besteld en de dag nadien in huis Perfecte service.
19-10-2020 - Eelde 10
Snel en goed S avonds besteld en volgende dag bezorgd
19-10-2020 - Beesel 10
Snelle en perfecte levering van het door mij bestelde artikel Op Maandag besteld, op dinsdag conform toezegging geleverd.
19-10-2020 - Groningen 10
Precies wat ik zocht. Goede prijs en snel geleverd. Goede prijs en snel geleverd. Origineel onderdeel, precies wat ik zocht.
19-10-2020 - Nijmegen 10
Prima service en snelle levering Na het toesturen van het type stofzuiger en het onderdeel kreeg ik snel antwoord en waren de onderdelen binnen 48 uur binnen. Dank!
19-10-2020 - Rotterdam 10
Zeer positief Duidelijke web winkel en artikel snel te vinden en te bestellen. Snelle en correcte terugkoppeling na het bestellen. Uiterst snelle levering.
19-10-2020 - Kortenaken 10
Uitstekend geholpen en snelle levering. Was opzoek naar een onderdeel voor mijn afzuigkap dat ik nergens terug kon vinden .had mijn typenummer ingegeven , maar vond voor dit type geen onderdelen. Waarschijnlijk is deze afzuigkap al wat verouderd. Heb...
19-10-2020 - Almere 10
Prima product supersnel geleverd Voor mijn Siemens atofzuiger een wieltje gekocht van eigen merk. Past goed, werkt prima. En net als altijd supersnel geleverd in de winkel.
18-10-2020 - Hollandsche Rading 9
Goed, snel,correct Duur onderdeel snel en correct aangeleverd.
18-10-2020 - Biddinghuizen 10
Juiste product snel geleverd Nadat ons handvat van de vrieskast het had begeven een nieuwe besteld. Volgende dag al weer binnen en past perfect.
18-10-2020 - Hoofddorp 10
Snelle levering, prima verpakking. Snelle levering, prima verpakking.
18-10-2020 - Utrecht 10
Gewoon prima Afzuigkap glaasje besteld voor de afzuigkap. Zonder verzendkosten laten afleveren bij een Europart winkel, en daar opgehaald.
18-10-2020 - Harkema 10
Snelle levering en goede kwaliteit Product gelijk aan oude pomp
18-10-2020 - Nieuw-Vennep 10
Perfect! Onderdeel besteld laat in de avond. Volgende dag in huis! Geweldig service! Dank!
18-10-2020 - Ducheyne 10
Wat ik besteld heb correct geleverd Correcte en snelle levering
18-10-2020 - België 9
Tevreden Duidelijke verkoopsinformatie, snelle levering, goede kwaliteit
18-10-2020 - Huizen 10
Uitstekend,snel en correct. Uitstekend.
18-10-2020 - Spaubeek 10
Glasplaat diepvries vervangen Glasplaat van onze grote 70 cm brede siemens diepvries was kapot gesprongen. Moeilijk om online de juiste te vinden. Europarts type nummer van de diepvries gegeven en na een week had ik een nieuwe glaplaat in huis....
18-10-2020 - Vlimmeren 10
Perfect Kan niet beter, doe zo voort
18-10-2020 - Hilversum 10
Goed advies en en supersnelle levering Telefonisch kundig advies, levering binnen 24 u. Dat is service!
18-10-2020 - Hulsberg 10
Alleen maar klasse. Geweldige service en zeer behulpzaam.
18-10-2020 - Rhenen 7
Snelle levering. DHL chauffeur beetje gemakzuchtig. Onderdeel stevig geprijsd Zie boven
18-10-2020 - Dordrecht 10
Goed en netjes opgestuurd Precies wat we verwachten
18-10-2020 - Brugge 8
Vlotte levering Werkt perfect Enkel hard reset was nodig om foutcode te verwijderen
17-10-2020 - Heeten 10
Dikke prima Juiste onderdeel snel te vinden online, snel bezorgd
17-10-2020 - Gorinchem 10
Goed Prima service. Snel, makkelijk.
17-10-2020 - Amsterdam 10
Supersnel Gisteren belangrijk onderdeel voor de keukenmachine besteld, vandaag op zaterdag geleverd, helemaal top!
17-10-2020 - Amsterdam 9
Snel, de juiste onderdelen. Zie hierboven
17-10-2020 - Nieuwkuijk 9
Gewoon goed, zoals je verwacht Gewoon prima, via internet bestellen en een dag later ophalen in winkel.
17-10-2020 - Eindhoven 10
Top! Supersnel geleverd, artikel precies wat ik had verwacht
17-10-2020 - Brasschaat 10
Snelle levering Top
17-10-2020 - Heerlen 9
Super Niet lang hoeven te google
17-10-2020 - Venray 9
Fijne shop Snel en goed bezorgd
17-10-2020 - Middelburg 9
Geweldig Duidelijke site. Snel opgestuurd en aangekomen. En goed origineel onderdeel.
17-10-2020 - Zeewolde 10
Probleemloos artikel kunnen vinden Makkelijk bestellen snelle levering
17-10-2020 - Groningen 10
Top!! Een la van een inbouwkoelkast nodig. Foto gemaakt van het serienummer, een snelle reactie gekregen dat ze het betreffende product hadden gevonden. Vervolgens het product en besteld en snel ontvangen, erg tevreden!
17-10-2020 - Maarheeze 10
Fantastisch bedrijf 100 % tevreden Ik ben goed geholpen in de informatie en afhandeling van het product
17-10-2020 - Almere 9
Eenvoudig bestellen, snelle levering. Ik had niet verwacht nog reserve onderdelen voor mijn 15 jaar oude afzuigkap te kunnen vinden, maar Europart kon het leveren! Overzichtelijk en eenvoudig bestelproces. Twee dagen later had ik het onderdeel in huis.
17-10-2020 - Dalen 10
Prima en duideliijk Duidelijke website, snelle levering
17-10-2020 - Antwerpen 10
Snelle levering en goede website Alles correct verlopen
16-10-2020 - Poortugaal 10
Duidelijkheid en overzichtelijkheid die vertrouwen geven Het onderdeel dat ik zocht was goed vindbaar maar wat mij bijzonder deugd deed was dat ik de informatie over of het onderdeel zou passen in het type machine overduidelijk werd gepresenteerd. Complimenten!
16-10-2020 - Kootstertille 10
Snelle levering Ik bestelde zondagmiddag ,en 22 uur later had ik het in huis bedankt hiervoor.
16-10-2020 - Limburg 10
Snel en goed Snelle correcte levering naar Belgie. Product voldeed aan de verwachting.
16-10-2020 - Zuiddorpe 9
Perfect Vlot en perfect
16-10-2020 - Amsterdam 10
Erg tevreden Heel makkelijk de nodige onderdelen gevonden en ook snelle bezorging
16-10-2020 - Amsterdam 10
Snel bezorgd en duidelijk Wat ik zocht was op voorraad, en was binnen 1 dag bezorgd
16-10-2020 - Veldhoven 9
Ik had een paar onderdelen nodig en die waren er een dag later. Een paar onderdelen van onze koelkast , 15. Jaar. Oude, Liebherr. Waren versleten. Een vriend maakte me attent op EUROPART. Die hadden ze op voorraad. Nu is mijn koelkast weer compleet en werkt weer als vanouds....
16-10-2020 - Pittem 9
Supersnel en correct Overzichtelijke site en snelle en correcte levering !
16-10-2020 - Vlaardingen 10
Snelle levering Goede site en snelle levering.
16-10-2020 - Schoonhoven 10
Gemakkelijk bestellen en snel geleverd! Groot assortiment in combinatie met een Gebruikersvriendelijke zoekfunctie als onderdeel van de website.
16-10-2020 - Oosterbierum 8
Prima en snelle service Snelle levering en het juiste product
15-10-2020 - Hunsel 10
Super service Hele fijne snelle service en goed advies met het zoeken van het product, De slang is al monteert, Bedankt
15-10-2020 - Voorburg 10
Fijn dat jullie bestaan! Fijne website. Prima verzending.
15-10-2020 - S'heerenhoek 8
Snel geleverd Mail komt in reclame box binnen verder netjes en snel geholpen
14-10-2020 - Houten 1
They sell things that they dont have While on the website they claim delivery next day they sell product that they dont have in their inventory. They charge and then inform order is confirmed but who knows when you will get the product.
14-10-2020 - Reet 10
Snelle levering Snelle levering.
14-10-2020 - Den Haag 9
Snel en duidelijk De volgende dan was er ik heb het bij een winkel opgehaald ivm bezorgkosten kon de winkel zelf uitzoeken. Verder de website is helder en duidelijk
13-10-2020 - Eindhoven 10
Gewoon super Wordt snel geleverd en duidelijkheid op de site top
13-10-2020 - Alphen Aan Den Rijn 10
De juiste spullen kwamen optijd binnen Prima shop. De spullen die ik nodig had om mijn droger te repareren (lager en riem) waren de juiste. Droger werkt nu weer zoals het hoort.
13-10-2020 - Schilde 10
Vlotte levering, correcte prijs. Past ook op Novy type D608 dampkap. Vlotte levering aan een correcte prijs. Schuiflagers Passen ook op Novy type D608 dampkap.
13-10-2020 - Eersel 10
Echt top dat ook kleine goedkope dingen los te krijgen zijn Een koffiefilterhouder besteld, en voor 9,95 weer een top koffiezet apparaat, echt top en in 2 dagen geleverd, heel mooi!
13-10-2020 - Enschede 10
Geweldige service! Duidelijke website! Onderdeel Gemakkelijk te vinden! Goedkopere versie dan het originele onderdeel mogelijk! Snel besteld en een dag later al ontvangen! KWALITEIT!
13-10-2020 - Ridderkerk 10
Fijne thuiswinkel Na telefonische bestelling kon ik het artikel de volgende dag al ophalen. Fijne afhandeling. Heb al vele artikelen besteld bij deze winkel en altijd tot tevredenheid.
13-10-2020 - De Lutte 10
Zeer snel en goed! Het juiste product snel op zijn plek!
13-10-2020 - Driemond 10
Continue geïnformeerd over status Met zoveel verschillende onderdelen is het fijn om een duidelijk formulier te hebben dat ingevuld moet worden. En waar foto’s mee kunnen worden gestuurd. Na het plaatsen van de bestelling wordt regelmatig gecommuniceerd...
12-10-2020 - Rotterdam 9
Online bestelt en binnen de afgesproken tijd feleverd Goede service
12-10-2020 - Reusel 10
Zeer goed Makkelijk onderdeel gevonden, En hier in de buurt afhalen als het mij uitkomt
12-10-2020 - Naarden 9
Snelle levering Het juiste product snel geleverd en een goede prijs
12-10-2020 - Maarssen 9
Juiste onderdelen voor een redelijke prijs Europart heeft vrijwel altijd de onderdelen op voorraad die ik zoek, de prijs is marktconform en de bezorging snel. Ik koop al jaren zo nu en dan onderdelen voor huishoudapparaten die stuk gaan en ik kan me geen...
12-10-2020 - Tholen 8
Prima! Na even zoeken naar de koolstoffilters kwam ik als goedkoopste bij u terecht. en het bleek een goede keuze! Snel geleverd.
12-10-2020 - Putten 10
Een geweldig snelle service! Mijn bestelling werd binnen dezelfde dag verwerkt en ondanks dat het product wat ik nodig had niet op voorraad was heb ik het met een week ontvangen.
12-10-2020 - Ravesteijn 10
Geweldig Mooie site, snel te vinden. Er ging iets fout, snelle rma en nieuw product en binnen twee dagen geld van andere terug. Perfect bedrijf.
12-10-2020 - Zuid-Scharwoude 10
Goed en snel geleverd Goed en snel geleverd
12-10-2020 - Wachtebeke België 10
Heel snel en goed van prijs. Werd de volgende dag al geleverd. En de prijs was prima. Zal het zekeker aan mijn vrienden vertellen.
12-10-2020 - Boskoop 10
Super goed Bestellen ging heel makkelijk en was snel geleverd
12-10-2020 - België 10
Duidelijk overzicht, snelle levering Via website exact kunnen opzoeken welk type ik nodig had (waterpomp voor vaatwasser Miele). Origineel Miele product en prijs beter (goedkoper) in vergelijking met andere websites. Levering effectief 1 dag later...
12-10-2020 - Hof Van Twente 10
Netjes en snel geleverd wat ik besteld heb Meerdere onderdelen voor mijn koelkast besteld, dmv de plaatjes bij de producten was goed te vergelijken welke onderdelen ik nodig had. Besteld, snel geleverd en tevreden.
Bekijk alle 36279 Kiyoh reviews