Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
19-09-2019 - Duckstad 8
Prima, snelle service en bestel gemak Snel en duidelijk
19-09-2019 - Eibergen 10
Zeer behulpzaam,deskundig,snel efficient en voor een héél goede prijs. Zelf mijn Dēlonghi Koffiezet apparaat gerepareerd omdat deze net nog geen drie jaar oud was en begon te lekken. Apparaat uit elkaar gehaald en storing gevonden,defecte connector! besteld bij en met behulp van Europart.Er...
18-09-2019 - Weesp 8
NTC voor de koelvriescombinatie Snelle levering, alleen was het zakje al open en dicht geplakt met een plakbandje. Helaas heeft het niet het gewenste resultaat het onderdeel.
18-09-2019 - Lith 9
Fantastisch Fijne website, overzichtelijk, juiste informatie en supersnel de artikelen in huis !
18-09-2019 - Heerenveen 9
Snel en precies. Handige website, snelle verzending
18-09-2019 - Sint-Michielsgestel 10
Makkelijk zoeken naar het juiste onderdeel. Zeer snel gevonden wat mijn product moest zijn, naast het origineel, zelfs een imitatie product wat ook zou passen. Prima. snel thuis bezorgd.
18-09-2019 - Putten 10
Alles prima geregeld Mijn bestelling voldeed volkomen aan mijn verwachting. alle bestelde artikelen zijn in keurige staat afgeleverd. ook aan de telefoon werd ik keurig te woord gestaan en geholpen !
17-09-2019 - Saint-Louis 10
Snelle levering naar Frankrijk Snelle levering naar Frankrijk, Dank u wel!
17-09-2019 - Hardenberg 10
Bestelling/bezorging: gewoon goed. Klantenservice: Buitengewoon goed Bestelling/bezorging: gewoon goed. Klantenservice: Buitengewoon goed
17-09-2019 - Amersfoort 10
Origineel onderdeel, vlot geleverd Origineel onderdeel, vlot geleverd
17-09-2019 - Kortrijk 10
Alles is goed verlopen. Geen opmerkingen
17-09-2019 - Abcoude 10
Nederland Geweldige service, snel en klantvriendelijk
17-09-2019 - Beek 9
Duidelijke website, goede prijs, snel geleverd Aandrijfriem van onze wasmachine was kapot. Makkelijk gevonden op de website, snel besteld en geleverd.
17-09-2019 - Vlissingen 8
Duidelijke site en snel geleverd. Als Repair Café in een kleine ruimte heb je niet veel mogelijkheden om de te repareren spullen op te slaan en lang op je onderdelen te wachten. Bijkomend voordeel is dat er een winkel als afhaalpunt in de buurt...
17-09-2019 - Amersfoort 10
Uitstekend. Gemak om te bestellen, snelle levering en zeer voordelig. Zeker een aanrader.
16-09-2019 - Drachten 9
Voortreffelijk snel betaalbaar Zie aanhef
16-09-2019 - Zevenaar 9
Zeer positief Door de afbeelding op de site kon ik zien welke onderdeel ik nodig had. Op zondag besteld, dinsdag ontvangen. Ik kon zelf de wasmachine repareren. Top schilde me veel geld.
16-09-2019 - Heerlen 8
Snelle service, duidelijke webshop Duidelijke, heldere website, voldoende betaalmogelijkheden en een snelle levering van het product.
16-09-2019 - St Florent Sur Auzonnet 8
Levering ok, termijn iets te lang. Levering conform de bestelling, levertermijn was wel lang, 6 dagen. Al bij al ok.
16-09-2019 - Steenbergen 10
Snel Goede onderdeel snel gevonden, snel verzonden.
16-09-2019 - Simons 9
Service en berichtgeving was ideaal. Je kan zonder tussenkomst van derden redelijk snel het onderdeel vinden.
16-09-2019 - Nijmegen 10
Artikel snel gevonden en snelle levering Duidelijke site en prima produkt Snel en degelijke levering.
16-09-2019 - Almere 8
Snelle levering Ik had eerst besteld bij een ander bedrijf, zij zouden de dag erna leveren maar op die dag kreeg ik de mededeling dat het enkele dagen kon gaan duren. Toen heb ik mijn bestelling bij dat bedrijf geannuleerd en ben...
16-09-2019 - Nieuw-Vennep 10
Supersnel en onderdelen goed vindbaar! Meerdere onderdelen hier besteld en supertevreden! Onderdeelnummers zijn direct te vinden en worden snel geleverd. Kan aan iedereen aanbevelen hier zijn onderdelen te bestellen. Chapeau!
16-09-2019 - Overhespen 9
Zeer vlotte en snelle service Na het kiezen en betalen van mijn product, werd ik van begin tot aan de levering op de hoogte gehouden van de status van verzending. Zo heb ik het graag. De beloofde levertermijn werd perfect nagehouden.
16-09-2019 - Maassluis 10
Precies wat nodig is Voor mijn Ikeakoelkast een onderdeel voor de deur nodig. Deze kon ik eerst niet vinden, dus een offerte opgevraagd. Binnen no-time een reactie, de volgende dag bezorgd en diezelfde dag heb ik het gemonteerd zonder...
15-09-2019 - Rijnsburg 10
Wordt altijd perfect geholpen met de juiste produkten Ik word altijd perfect geholpen als ik een offerte opvraag voor een produkt, of als ik een produkt inkoop. Geweldige service van een geweldig bedrijf!
15-09-2019 - Koudekerk Aan Den Rijn 9
Goede service en afwerking Goed overzicht van de te bestellen onderdelen
15-09-2019 - Vlissingen 10
Snelle levering Product werd snel geleverd (de volgende dag al) en was goed ingepakt
15-09-2019 - Adegem -Maldegem 9
Levering correct en tijdig gebeurt , koerierdienst enorm gehaast(onvriendelijk) Zie hierboven
15-09-2019 - Roelofarendsveen 10
Helemaal Top Goede snelle service en levering. Ruim asssortiment. Kortom helemaal top.
15-09-2019 - Koudum 10
Snel en goed Artikel was op voorraad zoals telefonisch beloofd, paste precies in de wasmachine en werkte vervolgens weer
15-09-2019 - Zwolle 10
Uitstekend! Snelle levering, prima product!
15-09-2019 - Aalst 10
Super ! Snel en correct! Besteld en de dag nadien werd het artikel geleverd. Had een slechte ervaring met Fiyo, waar ik eerst bestelde omdat ik Europarts nog niet kende op dat ogenblik, en dit maakte alles goed. Bedankt voor de goede service!
14-09-2019 - Yerseke 10
Prima geregeld en heel snel Is als boven gewoon alles goed
14-09-2019 - Hoorn 10
Snel en goed Binnen een dag had ik de nieuwe batterij van m’n laptop in gebruik. Top!
14-09-2019 - Veeningen 10
Goed gedaan! Binnen 1 dag het juiste onderdeel geleverd..
14-09-2019 - Almere 10
Fijn dat het onderdeel te leveren was, en zelfs de volgende dag binnen. Precies hetgeen dat ik nodig had. Een deurrelais van mijn miele wasmachine. Wat wel erg vreemd was, dat het onderdeel met 2 bestelnummers aanwezig was. Volgens de verkoper allebei originele onderdelen. Alleen de...
14-09-2019 - Delft 10
Duidelijke keuze en snelle levering Zeer goed dat diverse kwaliteits alternatieven(origineel, bijna gelijk aan..., Goedkope kloon worden aangeboden. Dit staat ook goed vermeld bij de producten.
14-09-2019 - Weesp 9
Fijn dat je je bestelling in een Europart winkel kan afhalen Het feit dat je online een onderdeel kan bestellen en kan afhalen in een Europart winkel is zeer fijn . Het geeft ook vertrouwen en mogelijkheid snel te ruilen mocht het toch niet het goede product zijn. In de winkel...
14-09-2019 - Leersum 8
Ben erg tevreden Ik kreeg het nieuwe onderdeel en het paste volgens mij niet. Gebeld mevr stond me netjes te woord, en beloofde contact op te nemen met de fabriek / leverancier. Ze zei er wel bij dat het wel een dag kon duren voor...
14-09-2019 - Alkmaar 10
Snelle service en juiste informatie. Ik moest bellen voor het juiste product en kreeg een goede informatie van het juiste onderdeel.
14-09-2019 - Geldrop 8
Prima Snel simpel besteld, alleen afhalen was stukje rijden (30min) ik durfde geen glasplaat te laten bezorgen! Duidelijk omschreven en precies wat ik zocht!
14-09-2019 - Kruisland 9
Makkelijk zoeken dus snel gevonden en geleverd. Prima site. Snelle levering dus prima.
14-09-2019 - Hoogeveen 9
's avonds besteld de volgende morgen in huis Prima service. Super snel
13-09-2019 - Solna 8
Snelle levering naar zweden, maar verzendkosten (naar zweden) aan de hoge kant. Goed product, snelle behandeling en snel ontvangen in zweden, maar verzendkosten naar zweden aan de hoge kant
13-09-2019 - Rotterdam 10
Super snelle levering Eerste keer ene bestelling geplaatst en nog nooit eerder zo snek geholpen en werd ik op de hoogte gehouden van de verzending.
13-09-2019 - Wijhe 9
Super Super
13-09-2019 - Rhoon 10
Dik tevreden, kan niet beter.. Mijn ervaring is goed, snelle afhandeling!
13-09-2019 - Krimpen Aan De Lek 9
Snelle en adequate levering Snelle en adequate levering
13-09-2019 - Ekeren 6
Correcte en stipte levering Wel vervelend dat men op een vrijdag niemand telefonisch kan bereiken, ook via facebook een bericht gestuurd en een mail gestuurd maar de reactie kwam er pas op maandag.
13-09-2019 - Amsterdam 9
Prima! Prompte levering, duidelijke besteldite.
13-09-2019 - Nijmegen 7
Envelope Top en vlot geleverd.. 1 minpuntje. Het artikel was een beetje klein voor de doos waar het in zat. Een envelope met bubbelplastik had het net zo goed gedaan en drukt de verzendkosten aanzienlijk.. Positieve kritiek..
13-09-2019 - 2e Valthermond 10
Prima geleverd! Mooi dat artikel op voorraad was. Ik toch of er ook alleen rubber slangetjes voor de Delonghi melkkan waren. Anders zou ik een hele nieuwe melkkan moeten komen, en alleen het longetje is vies en wordt niet meer echt schoon. Europart had ook alleen...
13-09-2019 - Berghem 10
Makkelijk bestellen, en gelijk de volgende dag geleverd. 2 veren voor de ovendeur besteld. Gelijk de volgende dag goed verpakt geleverd.
13-09-2019 - Zwalm 10
Tevreden Tevreden over gans de lijn
11-09-2019 - Bergen Op Zoom 9
Bestellen gaat héél makkelijk, levering snel en goede verpakking Een prima webwinkel met duidelijke informatie en goede e-mail terugkoppeling/bevestiging
11-09-2019 - Turnhout 10
Prima - Snelle levering - Goed artikel Prima - Snelle levering - Goed artikel
10-09-2019 - Oegstgeest 10
Snelle levering van kwalitatief goed product Europart leverde conform richtlijnen op de website. Het product was prima verpakt en kwalitatief goed.
10-09-2019 - Amsterdam 8
Professioneel Snel en zakelijk
10-09-2019 - Sliedrecht 9
Klopt gewoon! Bestelling correct afgehandeld, zoals het hoort en nog snel ook.
10-09-2019 - Aldeboarn 10
Zeer tevreden Het door mij benodigde onderdeel kon ik zelf op de site niet vinden en daarom heb telefonisch contact gezocht. De hulp van de medewerker was uitermate tevreden stellend. Het betreffende onderdeel was moeilijk te...
10-09-2019 - Adegem (b) 10
Ongelooflijk , onderdeeel binnen de 12 uur op de stoep . Super , meer kan ik daar niet aan toe voegen .
10-09-2019 - Wehl 9
Positief Product dat is geleverd is perfect. Past precies. Wij zijn er blij mee.
10-09-2019 - Zwijndrecht 10
Top! In een woord fantastisch! Snel dit bijzondere onderdeel van een oven geleverd en opgehaald in een winkel in Alblasserdam met een bijzondere vriendelijke dame. Top!
10-09-2019 - Sittard 10
Gewoon goed, een aanrader. Al vaker iets besteld. Een groot assortiment en een snelle levering. De prijzen zijn normaal dus ik zou deze winkel dan ook aan iedereen aanraden. Top.
10-09-2019 - Den Haag 8
Service in witgoed onderdelen Recentelijk een thermostaat voor mijn koelkast besteld. Helaas werkte het vervangende onderdeel helemaal niet. Na contact met de klantenservice is een nieuw onderdeel zonder enige extra kosten onderweg. Top en dat...
10-09-2019 - België 9
Top. Geleverde goederen = bestelde goederen ! Maar een 9,5 => zo blijven we streven naar 10.
09-09-2019 - Schagerbrug 10
Snel, goed en voordelig! Europart is helemaal top, alles naar werwachting en perfecte info on line. Ik kom hier zeker terug!
09-09-2019 - Moerbeke-Waas 9
Perfecte en snelle service aan een hele goede prijs Perfecte en snelle service aan een hele goede prijs
09-09-2019 - Kelpen Oler 10
Vlot en goed Dometic deur vergrendeling schuif voor caravan
09-09-2019 - Chocielewko 10
Alles supersnel geleverd !! 5 sterren zeggen genoeg
09-09-2019 - Brielle 10
Duidelijk, goede prijs, korte levertijd Duidelijk overzicht. Makkelijk zoeken, zeker niet duurder dan anderen en een zeer korte levertijd (laat op de dag bestellen en toch de volgende dag geleverd
09-09-2019 - Ermelo 10
's avonds besteld, volgende dag in huis, Prima en snelle afhandeling: Perfect!
09-09-2019 - Voorburg 10
Prima en snelle service Goed geholpen aan telefoon, juiste onderdeel direct besteld en snel bezorgd
09-09-2019 - Breda 10
Gevonden Fantastische snelle levering. Ben blij dat ik deze site heb gevonden en heb het gelijk doorgegeven aan familie en vrienden.
09-09-2019 - Eindhoven 10
Geweldige service Na een mail waarin ik het probleem voor legde en met de nodige informatie over de machine kreeg ik super snel een mail met het juiste onderdeel direct besteld en de dag erna al bezorgd. En onze machine was weer...
09-09-2019 - Huizen 9
Snelle en prima aflevering van de bestelling. Top. Europart doet wat ze beloven te doen.
09-09-2019 - Wouters 9
Directe respons op E-mails Supersnelle bediening en makkelijke opzoekingen in onderdelen site
09-09-2019 - Apeldoorn 8
Op voorraad Ben naar de winkel gegaan om het op te halen, was er wel maar nog geen mail gekregen.
09-09-2019 - Ouderkerk Aan De Amstel 10
Snelle kwaliteit Ook lastig te vinden artikelen worden snel geleverd tegen zeer nette prijzen!
09-09-2019 - St Anthonis 7
Goed Totnutoe goed. Maar je vraag komt ietwat vroeg aangezien ik het geleverde product nog nauwelijks gebruikt heb. Maar buitengewoon slecht zijn onderliggende veldjes waarin je mij iets gaat VERPLICHTEN. Vraag jullie...
09-09-2019 - Wervershoof 10
Prima en snel!! Woensdags besteld..donderdag in huis. Goed verpakt en onderdeel gelijk geplaatst en werkt!! Kortom..Heel blij met Europart!!
09-09-2019 - Purmerend 10
Vlug en snel Vlug en snel.
08-09-2019 - Inghelbrecht 10
Alles naar wens Zeer ruim assortiment. Op zondag besteld en de maandag reeds geleverd. Prima zo.
08-09-2019 - Rhenen 9
Snel geleverd, goed verpakt Overzichtelijke site. Onderdeel eenvoudig te vinden en te bestellen.
08-09-2019 - Veenendaal 10
Top! Originele onderdelen en snelle levering! Onderdelen DeLonghi Nespresso machine snel geleverd, en gemonteerd. Want een dag zonder koffie ... dat bedoel ik!
08-09-2019 - Hilvarenbeek 6
In eerste instantie was een verkeerd product gestuurd In eerste instantie was een verkeerd product gestuurd. Na een telefoontje is dat overigens heel erg snel opgelost.
08-09-2019 - Lekkerkerk 9
Toppie 'avonds besteld en de volgende dag binnen!
08-09-2019 - Den Haag 10
Bestelling en levering verliep zonder enig probleem Gemakkelijk om te bestellen en zoals aangegeven de volgende dag beschikbaar om opgehaald te worden
08-09-2019 - Geesteren 10
Perfect Snelle service
08-09-2019 - Boskoop 10
Snelle levering en veel op voorraad 's-avonds besteld en de volgende dag werd het onderdeel van mijn wasdroger al geleverd. Ook loont het de moeite om even met een winkel te bellen als je iets snel nodig hebt en in de winkel wilt ophalen. Op de site...
08-09-2019 - Steenbergen 10
Snelle service/duidelijke website Handige website waar je mbv je serienummer onderdelen kan selecteren! Snel geleverd!
07-09-2019 - Bemmel 10
Prima Bijzonder Onderdeel besteld voor Kärcher hogedrukreiniger (koelingsmantel). Vlotte service en levering. Geweldig dat het onderdeel via Europarts verkrijgbaar is
07-09-2019 - Izegem 7
Ideaal, eindelijk een plaats waar ik terecht kan voor wat ik nodig heb Super service, duidelijke omschrijving produkt en direkt geleverd
07-09-2019 - Julianadorp 10
Super snel geleverd Snel en goed
Bekijk alle 31962 Kiyoh reviews