Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
15-04-2021 - Kortenhoef 10
Snelle en goede levering Top
14-04-2021 - Helmond 10
Geweldig Vraag om een onderdeel en vind het meteen. Mooiste is dat het de volgende dag al geleverd is,werkelijk fantastisch en wat mij betreft een grote pluim.
14-04-2021 - Den Haag 9
Zeer prettig Zeker zeer ruim en goed overzichtelijk om eventueel het ene onderdeel te vinden wat je zoekt.
14-04-2021 - Bladel 10
Goed en snel geregeld Doen wat ze beloven
14-04-2021 - Almelo 9
Prima geregeld Onderdeel gezocht en dit bleek te koop bij Europart, dus toen daar besteld en dit kon worden afgeleverd bij een winkel in de buurt. Keurig via email op de hoogte gehouden van de voorgang van het bestelde onderdeel
14-04-2021 - Puurs 10
Snelle levering Snelle levering, na 1 dag ontvangen
14-04-2021 - Rijen 9
Goed Bestelde artikel is snel geleverd
14-04-2021 - Almkerk 10
Perfect Alles was zoals beloofd
14-04-2021 - Urmond 10
Prompt ! Onderdeel makkelijk te vinden op de website , inclusief de controlemogelijkheid of het past bij jouw apparaat.
14-04-2021 - Rhoon 10
Goede producten en snelle levering Goede kwaliteit producten en snelle levering
14-04-2021 - Leuven 10
Op tijd en de juiste stukken Dringende herstelling : vrijdagavond besteld, zaterdag aangekomen en machine werkte tegen 1400 al terug. Dit lukt niemand. EUROPART wel, met dank ook aan POST NL
14-04-2021 - Brussel 10
Heelemal perfect Rap, juist, snel
14-04-2021 - Halle Kempen 10
Aanbod en lever snelheid SUPER !!! Ik kende Europart niet maar met mijn zoektocht naar een schuurzool voor mijn Dewalt kwam ik na een paar kliks bij Europart uit en ze hadden het in voorraad. Donderdag avond besteld en zaterdag geleverd!! Het grote...
14-04-2021 - Dronryp 10
Goede en snelle levering De volgende al kunnen afhalen bij een lokale dealer
13-04-2021 - Deventer 10
Goed en snel geregeld Goede en snelle service
13-04-2021 - Veenendaal 10
Supersnel geleverd, goed product. Makkelijk bestellen, supersnel geleverd en een prima product.
13-04-2021 - Westervoort 10
Snel geleverd. 'S avonds besteld en de volgende dag het juiste product, 2 vriesladen, al in huis!
13-04-2021 - Zutendaal 10
Prijs / kwaliteit en erg snel geleverd Top prijs, perfect vervangproduct, duidelijke website, 22h besteld, 12h later geleverd in België!!
13-04-2021 - Antwerpen 10
Vlotte en vlugge verwerking S'middags besteld de volgende dag in de voormiddag geleverd zeer tevreden'' prima mensen' '
13-04-2021 - Antwerpen 10
Zeer tevreden Zeer tevreden net als vorige keer,deze firma is een aanrader!
13-04-2021 - Berendrecht 10
Snelle en goede service !!! Top service en snel.
13-04-2021 - Houten 10
Top Na een hoop uitzoeken met foto's en telefonisch contact hadden jullie het goede onderdeel gevonden de nlyndef loopt weer als nieuw. Hartelijk dank voor de goede service
13-04-2021 - Oostelbeers 10
Prima bedrijf wat doet wat ze beloven. Prima bedrijf wat doen doen wat ze beloven.
13-04-2021 - Gent 8
Snelle verzending, passend onderdeel ontvangen Het deksel van de blender bij onze mixerset was kapot, en via Europart konden we snel een nieuw bestellen. De dag na de bestelling konden we weer verder! Iets meer info op de website was wel handig geweest om 100%...
13-04-2021 - Meerhout 9
Goede service Directe en correcte levering
13-04-2021 - Boutersem 8
Prima De gevraagde onderdelen waren in goede staat en exacte kopieën van wat ik nodig had. Anderzijds is het wel aan de prijzige kant, zeker met verzendkosten erbij. Toch is mijn toestel nu helemaal hersteld voor de...
12-04-2021 - Vellekoop 10
Snelle en juiste levering Op de site makkelijk de juiste artikelen kunnen vinden en bestellen
12-04-2021 - Db 10
Snel en veel keus Erg snelle levering en veel op voorraad. Goed!
12-04-2021 - Arnhem 10
Fantastisch Geweldige service, binnen 1 dag had ik het flessenrek in huis.
12-04-2021 - Antwerpen 10
Subliem Dag 1 besteld en 's anderendaags reeds geleverd.
12-04-2021 - Culemborg 3
Ringetjes goed Verpakt in een te grote kartonnen doos voor 2 rubber ringetjes van 1 centimeter kan ook in een envelop dan zijn de verzendkosten goedkoper!
12-04-2021 - Leeuwarden 10
Prima communicatie terwijl onderdeel niet leverbaar was. Heel goed. Moest lang wachten maar werd uitstekend op de hoogte gehouden.
12-04-2021 - Hoogeveen 9
Top, snelle levering van hoogwaardig product. Onderdelen zijn snel geleverd en voldoen helemaal aan de verwachting.
12-04-2021 - Lisse 6
Snelle reactie, snelle verzending Helaas kreeg ik geen duidelijk antwoord. Mijn product, bestemmend voor in de vaatwasser, wordt niet meer gemaakt en een vervanger werd half en half vermeld in de mail. Deze heb ik besteld maar past helaas niet....
11-04-2021 - Nieuwegein 10
Snelle levering Bestellen volgende dag in huis
11-04-2021 - Grave 9
Snel geleverd Bestelde onderdelen snel en volgens verwachting geleverd.
11-04-2021 - Diepenveen 10
Alles na wens Besteld en gekregen
11-04-2021 - Nijmegen 6
Een fles lekte Een fles was tijdens het transport gaan lekken.
11-04-2021 - Haarlem 10
Precies wat ik er van verwachte Op de site de juiste specs gevonden voor mijn type koelkast. Keuring binnen een dag geleverd, goed verpakt in bubbelplastic in een klein doosje, dus geen overtollig verpakkings materiaal
11-04-2021 - Eindhoven 9
Snel. Goede telefonische info gekregen van de winkel in bladel. Besteld, snel binnen en het past. Dus geweldig.
11-04-2021 - Den Haag 10
Snel het onderdeel gevonden wat ik nodig had. Om mijn apparaat te repareren had ik een onderdeel nodig. Deze kon ik snel vinden, het onderdeel is precies wat ik zocht. Zo gaan mijn apparaat weer een paar jaar mee.
11-04-2021 - Heemstede 9
Top service Goede klantenservice, en snelle levering. Voorbeeld voor anderen
11-04-2021 - De BILT 10
Makkelijk en snel Onderdeel opgezocht via europart en met het programma om te kijken of het onderdeel geschikt is voor mijn apparaat gekeken of het ging passen. Makkelijk en veilig zodat ik het juiste onderdeel opgestuurd krijg.
11-04-2021 - Oostrum 9
Zeer snel geleverd en uitstekende kwaliteit Miele plumeau besteld en de volgende dag binnen. Origineel miele hulpstuk. Past perfect op onze miele stofzuiger.
11-04-2021 - Limburg 10
Perfecte snelle levering , geweldig !!!! Ongelofelijk snelle levering en zeer overzichtelijk op type en merk te bestellen onderdelen
11-04-2021 - Nieuwstadt 8
Goede service Prijs goed, vriendelijke man in de winkel in Brunssum en goed product
11-04-2021 - Amsterdam 10
Beter duur als niet te koop Nooit verwacht dat je zo eenvoudig een vriezerklepscharnier kon bestellen en dat het ook te koop is .
11-04-2021 - Zaandam 9
Goed product en snelle levering De website is makkelijk in gebruik, producten zijn goed van kwaliteit en de levering gaat erg snel!
11-04-2021 - Wassenaar 10
Precise wat je mag verwachten van een bedrijf. Een voorbeeld voor anderen! Zie aanhef
11-04-2021 - Rijswijk 10
Alles loopt vlekkeloos van begin tot eind Zeker een betrouwbare partij
11-04-2021 - Snel 9
Zeer snelle levering Overzichtelijke website, goede Iekfunctie, zeer snelle levering
11-04-2021 - Waspik 10
Uitstekend Op tijd en keurig verpakt.. Heel mooi..
11-04-2021 - Rekken 10
Snelle en juiste levering. Duidelijk vanaf de site te bestellen. Snelle en juiste levering. Duidelijk vanaf de site te bestellen.
10-04-2021 - Veenendaal 10
Snel en betrouwbaar Zie boven alsmede prettig afhaaladres
10-04-2021 - B - Harelbeke 10
Uitstekende service Goederen ontvangen de dag na de bestelling, zoals beloofd
10-04-2021 - Genk 10
Top Goede service en snelle levering
10-04-2021 - Heemskerk 9
Snelle service duidelijk Na vragen over product snel antwoord snelle levering
10-04-2021 - Alkmaar 9
Goed te vinden en snel geleverd! Zie hierboven
10-04-2021 - Borculo 8
Snelle levering, onderdeel snel te vinden op website. Het onderdeel voor de koelkast had ik snel gevonden op de website. Ondanks Pasen toch snel geleverd.
10-04-2021 - Numansdorp 10
Alweer geslaagd Ooit eens een onderdeel voor de stofzuiger gekocht en later nog eens iets wat ik mij niet mee kan herinneren. Vorige keer 2 nieuwe witte handgrepen voor de Miele koelkast, nu een speciale voedingskabel voor een...
10-04-2021 - Kerkrade 10
Snelle en goede service Snelle en goede service en snel geleverd product is zoals omschreven
10-04-2021 - Komen 9
Ik ben super verrast van de snelle levering Hierbij ben ik blij dat ik deze site gevonden heb kan ik maar aan vele mensen aanbevelen een super ruim aanbod tot zelfs stukken zou niet geweten hebben waar ze te vinden SUPER !! Mvg Dirk
10-04-2021 - Utrecht 8
Werkt prima Superduur maar werkt wel
10-04-2021 - Nieuwegein 9
Goede service Snelle levering van bestelde item en nette correspondentie.
10-04-2021 - Landsmeer 8
Toppie. ...
09-04-2021 - Groningen 10
Top service eindelijk doet de koffie machine het weer! Had foto's gestuurd en een beschrijving gegeven van het onderdeel en prompt volgde een mail met een link zodat ik het juiste onderdeel van de koffie machine kon bestellen! Ben ik heel blij mee. Apparaat is verder...
09-04-2021 - Voorschoten 10
Fantastisch Ik ben zeer goed op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot moment van ophalen. En het bestelde voldoet 100% aan de verwachting
09-04-2021 - Verhoeven 9
Super! Van mijn Miele inbouwvaatwasser was een onderdeel kapot. Bestelt en zeeer snel in huis. Was flink ad prijs dat wel maar de machine gaat weer als geroutineerd. En dat was natuurlijk de bedoeling, een nieuwe is duurder...
09-04-2021 - Bleskensgraaf Ca 10
Makkelijk zoeken Makkelijk zoeken op site op productnummer. Snel geleverd, perfect!
07-04-2021 - Herent 10
Vleigensvulle levering Het onderdeel van onze keukenmachine brak af op vrijdagmiddag en op zaterdagochtend konden we weer aan de slag!! Super
07-04-2021 - Barendrecht 10
Snelle en goede service Prima en snelle service. Aardig personeel
07-04-2021 - Zoetermeer 10
Duidelijk en snel, proces goed te volgen, veel producten Goed georganiseerd allemaal. Veel producten.
07-04-2021 - Holsbeek 10
UITSTEKENDE, SNELLE SERVICE Bestelling geplaats op 12u20 en 's anderdaags om 8u00 stond de postbode er al mee aan mijn deur ! Perfect verpakt ! Bedankt
07-04-2021 - Drachten 10
Goed onderdeel, snel geleverd Het onderdeel paste goed en was snel geleverd.
07-04-2021 - Gouda 10
Goed gefixt Het deurtje van de vriezer was kapot. Even typenummer invoeren en voila volgende dag nieuwe deur. Past precies.
07-04-2021 - Maldegem 10
Uitstekende website Bestellen en ontvangen ging heel snel
07-04-2021 - Pijnacker 10
Goede ontvangst communicatie topie Snelle levering
07-04-2021 - Bucharest 10
Very good! I'm working with pleasure with you due to the fact that you are very prompt in delivery.
07-04-2021 - Grashoek 10
Alles klopt! Perfect!
06-04-2021 - Lewedorp 10
Overzichtelijk, makkelijk betaald en snel geleverd Meerdere malen spullen besteld bij Europart, altijd snel geleverd. Webshop is goed overzichtelijk en zeer compleet.
06-04-2021 - Bunschoten-SPAKENBURG 10
Altijd de beste prijs Snel levering
06-04-2021 - De Haan 8
Het product was zoals aangegeven op de website Altijd lastig om een onderdeel te krijgen van een apparaat dat niet zo nieuw meer is. Gelukkig had Europart het nog wel en was de afbeelding duidelijk genoeg om te kunnen zien dat het ook daadwerkelijk het juiste...
06-04-2021 - Zoetermeer 8
Prima service Goed geholpen door medewerker. Retour product was geen probleem.
06-04-2021 - Losser 9
Snelle levering Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
06-04-2021 - Waalwijk 10
Supersnelle levering Overzichtelijke site, scherp geprijsd en dan ook nog snel geleverd. Helemaal top.
06-04-2021 - Borne 10
Supersnel geleverd Klep van de diepvriezer (2x) kapot gegaan. (Eigen schuld) Beide keren nieuwe besteld bij Europart. De laatste op tweede Paasdag en toch de volgende dag geleverd. Top! Origineel artikel geleverd tegen een goeie prijs.
05-04-2021 - Bornem 10
Top. Levering zeer snel Aan te bevelen, alles zoals het hoort
05-04-2021 - Hoofddorp 8
Snel Alles ging soepel en snel
05-04-2021 - Amsterdam 10
Gewoon helemaal top Snelle levering, goed verpakt en goed materiaal!
05-04-2021 - Hoek Van Holland 10
Grandioos Donderdag besteld en vrijdag al binnen. TOP!!!
05-04-2021 - Merksplas België 10
Correct Alles zoals het moet
05-04-2021 - Moerbeke-Waas 10
Onwaarschijnlijk snelle levering ! Wisselstuk Dolce Gusto enorm snelle levering. Geen tas koffie moeten missen !
05-04-2021 - B2540 Hove 10
Perfecte transactie ! Eerlijke prijs,snelle levering !
05-04-2021 - Valkenswaard 10
Probleemloos besteld snel geleverd Tweede keer dat ik hier besteld heb en wederom binnen 24 uur geleverd. Storing van onze vaatwasser savonds opgespoord,en rond 10uur besteld en. Volgende dag rond 14:30 geleverd en die avond weer kunnen. Gebruiken....
05-04-2021 - Eerbeek 10
Gemakkelijk en snel Duidelijke site en goed een besteliing kunnen plaatsen op type.
05-04-2021 - Den Haag 10
Degelijk en betrouwbaar met veel ophaalpunten Ik heb voor Europart gekozen omdat zij de bestelling naar één van hun ophaalpunten konden sturen. Dat is sneller en betrouwbaarder dan werken met de grote bezorgdiensten op dit moment. En zo heb ik op woensdagochtend...
Bekijk alle 38159 Kiyoh reviews