Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
28-09-2021 - Veen 10
Super service Snel en goed. Gewoon Top
28-09-2021 - Purmerend 9
Excellent Ondanks dat het niet in voorraad was (afstandsbediening tv)kwam de zending eerder aan. Helaas bleek de afstandsbediening niet nodig te zijn omdat tv blijkbaar stuk was:eerst dacht ik dat oude afstandsbediening stuk...
28-09-2021 - Swifterbant 9
Super service Snelle levering
28-09-2021 - Bussum 10
Top Snelle levering. Artikel voldoet aan beschrijving.
28-09-2021 - Ruinen 10
Geweldig Prima website goede betalings mogeljik heden snelle service
27-09-2021 - Maasbree 10
Prima reparatie onderdeel Was even zoeken om de juiste stofzuigerslang te vinden van een 40 jaar oude Miele stofzuiger maar nu doet ji het weer als de beste. En snel geleverd met goede track en trace.
27-09-2021 - Amsterdam 10
Snel en goed! In het weekend advies gevraagd wat ik nodig had voor mijn koelkastrubber en flessenbak. Direct reactie en binnen 2 dagen het juiste geleverd!
27-09-2021 - Hilvarenbeek 10
Komen na wat ze zeggen. Veel onderdelen in voorraad, en snelle levering.
27-09-2021 - België 10
Alles zoals het hoort te zijn ! Vlugge en correcte levering. Alles naar wens.
27-09-2021 - Winsum 10
Niet gedacht toch gekregen Voor een gedateerde koelkast een flessenrek ontvangen, direct de juiste maat, heel snel geleverd!
27-09-2021 - Druten 10
Zeer goed Binnen i dag in huis . ben zeer tevreden. productgoed verpakt .
26-09-2021 - Landgraaf 10
Geweldig Ik heb2 artikelen besteld, 1 via Philips zelf en 1 x rechtstreeks .Beide producten voldeden en waren binnen een werkdag aanwezig
26-09-2021 - De Kri 9
Goed en snel geleverd. ....
26-09-2021 - Noordhoek 10
Duidelijke site, pakket de volgende dag binnen. Zie hierboven
26-09-2021 - Evergem 9
Goed materiaal en snel geleverd Goed materiaal en snel geleverd
26-09-2021 - Boornbergum 10
Top geleverd Dinsdag besteld, woensdag gekregen. En binnen een kwartier gerepareerd.
25-09-2021 - Heerhugowaard 9
Bestelling keurig en volgens afspraak geleverd Op de site was het artikelbewerking voorraad en keurig binnen 24 uur geleverd.
25-09-2021 - Amstenrade 10
Top bezorging Rond 20.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Top!
25-09-2021 - Monster 10
Uitgebreide beschikbaarheid van spareparts en top geregeld Goed bedrijf
25-09-2021 - Nieuwkoop 9
Prima service Artikel verkeerd besteld en retour plus refund prompt!
24-09-2021 - Maaseik 10
Top verpakt, top levering Top verpakt, top levering!
22-09-2021 - Reusel 8
Duidelijke zoek functie Afhandel tijd is wat langer dan belooft
22-09-2021 - Amstelveen 10
Quickly and efficiently For me, they quickly picked up and sent the right part. Quality service!
22-09-2021 - Steinfort 2
Nog niks ontvangen - snelle reactie Ik krijg al een mail met vraag naar mijn ervaring terwijl ik bestelling 2699672 na een week nog niet ontvangen heb. Als ik de link naar PostNL gebruik om m'n levering op te volgen dan krijg ik volgende melding :...
22-09-2021 - Spaubeek 10
Heel goed Mijn aanvaring is heel goed
22-09-2021 - Den Haag 10
Uitstekende service Ik was voor een onderdeel van mijn Bauknecht op zoek naar een leverancier maar stuitte op we kunnen u niet helpen. Het is niet fijn dit te horen en vervolgens naar de website van Europart gegaan en formulier ingevuld....
22-09-2021 - Brunssum 8
Top product Uitgebreid assortiment, goed prijzen in vergelijking met andere webshops.
22-09-2021 - Boortmeerbeek 10
Snel en correct Vervangstukje voor ontharingslaser braun was moeilijk te vinden... maar niet bij Europart! Makkelijk te bestellen en snel geleverd in prima staat. Een echte aanrader.
21-09-2021 - Namur 9
Efficace et rapide Catalogue clair. Prix bas. Livraison rapide... Que demander de plus ?
21-09-2021 - Kesteren 10
Uitstekend Ondanks het feit dat het afzuigkapfilter niet paste, kan ik niet anders zeggen dan dat het bedrijf uitstekende klantenservice biedt. Via mail is er vanuit het bedrijf alles aangedaan om tot een letterlijk passende...
21-09-2021 - Hoofddorp 8
Makkelijk, snel, maar ook duur Ik heb een los onderdeel besteld voor mijn koelkast. Dit was met het juiste typenummer van de koelkast gemakkelijk op de website van Europart te vinden. Ik had het 24 uur later in bezit. Ik vond de prijs wel hoog...
21-09-2021 - Rotterdam 10
Nieuwe oplaadadapter zo gevonden! Ik zocht voor een kruimelzuiger een nieuwe oplaadadapter. Ik werd doorverwezen naar deze site. Ik vulde een aantal gegevens in en de volgende dag had ik de adapter al in huis! Hij is precies eender als de oude.
21-09-2021 - Maassluis 10
Prima Goed en snel.
21-09-2021 - Lommel, België 9
Klasse service. Duidelijke webshop om je te helpen de juiste vervang onderdelen te vinden voor jou type toestel, vlotte betaling en snelle afhandeling. Ik ben dik tevreden. Reparatie is uitgevoerd, onderdeel past perfect.
21-09-2021 - Stellendam 10
Top geregeld Mijn waterreservoir van mijn koffieautomaat viel kapot, dus paniel. Ik bestelde savonds rond 21:00 uur een nieuwe en betaalde een schappelijke prijs. De volgende dag goed verpakt geleverd en de dag alsnog ingegaan...
20-09-2021 - Purmerend 4
Verzending raar Waarom een rubber ringetje van 4 cm a 4,99 euro versturen in een pakket van 16x24x2,5 cm a 5,99 euro. Had ook in n envelop gekund. Maarja. Die ring is wel okee en Ik had m toch nodig.
20-09-2021 - Putte 10
Uitstekende service ook telefonisch Ik ben zeer goed telefonisch geholpen door een medewerkster die zeer ervaren en goed ingevoerd was. Het is een verademing in deze tijd waarin je mensen aan de telefoon krijgt die van toeten noch blazen weten...
20-09-2021 - Velserbroek 10
Top geregeld. S'middags besteld, volgende dag ontvangen.
20-09-2021 - Heerhugowaard 6
Nette klantenservice medewerker Dyson artikelen voor mijn stofzuiger gekocht, omdat de telescoop stang op zich laat horen bleef de order staan. Telefonisch contact gehad, en andere artikelen zijn kosteloos verstuurd. Nu wachten wanneer de stang...
20-09-2021 - Medemblik 10
Goede site Super snel geleverd toppie
20-09-2021 - Wetteren 10
Correcte service, vlotte levering Handige en duidelijke zoekmachine om de juiste reparatieonderdelen aan te kopen
19-09-2021 - Amsterdam 9
Fijne service en snelle reactie via mail Fijne service en snelle reactie via mail
19-09-2021 - Driebergen 10
Gemakkelijk besteld, en op tijd bezorgd. Gemakkelijk besteld, op tijd afgeleverd.
19-09-2021 - Nieuweschans 9
Prima! Snelle levering, tevreden met de aankoop.
19-09-2021 - Eke-Nazareth 10
Prima service en kwaliteit Geen opmerkingen
19-09-2021 - Zeewolde 9
Geweldig Supersnelle service, goed geïnformeerd via de mail, onderdelen voor koffiemachine past allemaal perfect.
19-09-2021 - Winterswijk 9
Goed, snel en duidelijke info Zie boven
19-09-2021 - 8310 Assebroek 10
Eenvoudige en snelle procedure van bestellen tot afgifte aan drempel. Bestellen is simpel. Voordeel dat er per bankoverwijzing kan afgerekend worden. Trajectopvolging is correct. Informatie is top.
18-09-2021 - Sint-Niklaas 10
Wat een snelheid! Zondag om 22u besteld. Maandag om 11u in huis! Rubber voor deur Miele wasmachine. Uitgewisseld en machine lekt niet meer! Aanrader deze winkel
18-09-2021 - Brecht 9
Top Voldeed totaal aan mijn verwachtingen,zowel het onderdeel alsook de snelheid van het leveren!!!Top
18-09-2021 - Schagen 10
We hebben meer kleine onderdeeltjes besteld, altijd de goede spulletjes Prima, duidelijke onderdelen lijsten
18-09-2021 - Groessen 10
Top Bij het eerste zoekcrirerium al direct het goede product en de volgende dag al ontvangen. Heel fijn.
18-09-2021 - Wormer 8
Na lekkage geschrokken, zelf willen repareren, en gelukkig hier gevonden. Gezocht naar onderdeel, Bij Europart gevonden , Precies gekregen wat ik nodig had . En met een zeer bij gevoel. Alles weer werkend 100 % Wasmachine draait als nieuw. Met een nieuwe rubberen deur sluiter.
18-09-2021 - Amsterdam 9
Perfect I was very reluctant to order as it was hard to find the part I needed, but Europart did all the work in finding the two parts. So happy
18-09-2021 - Dordrecht 10
Topshop! Ik had heel snel vervanging nodig van de kapotte bestekmand van de vaatwasser. Op de site van Europart kon ik gemakkelijk het geschikte exemplaar vinden. Dus 's avonds besteld en de volgende dag werd hij al geleverd....
18-09-2021 - Alphen Aan Den Rijn 9
Veel keuze en snelle levering Ik zocht een nieuwe zeef voor mijn vaatwasser. Typenummer ingevoerd en kwam direct naar voren. Besteld en volgende dag al geleverd. En... het paste ook! Super!
17-09-2021 - Nijs 9
Snelle levering en juiste product. Via deze site heb ik nog en keer jaren geleden deze scharnieren besteld en ook toen paste ze. Er zat een duidelijke omschrijving voor het monteren van de scharnieren.
17-09-2021 - Lembeke 10
Snel, duidelijk en correct Een snelle levering, correcte informatie en duidelijke communicatie. Aanrader.
17-09-2021 - Breda 10
Juiste artikel, snelle levering. Artikel op de website makkelijk te vinden. Ondanks dat de bestelling geplaatst was in het weekend, werd het al snel bezorgd.
17-09-2021 - Mol 10
Tevreden Na jaren ben ik er achter gekomen dat het heel simpel was om terug gesteld te zijn met mijn dampkap via de onderdelen van Europart. Ik was al aan het denken om een nieuwe dampkap aan te schaffen maar bij wat speurtocht...
17-09-2021 - Brugge 9
Kort en goed. Product en levering perfect! Uitstekende webwinkel !
17-09-2021 - Noordwijk 10
Uitstekend! Artikel snel te vinden en te bestellen op de website, wordt zelfs op zondag nog verzonden en dus maandag al bezorgd. En dat tegen een scherpe prijs. Top webwinkel!
17-09-2021 - Evergem 10
Goede kwaliteit, snelle levering Top. Originele kwaliteit Snel geleverd aan huis
16-09-2021 - Hoofddorp 8
Lange levertijd, prima product Op de site kon ik niet vinden welk type deurrubber ik zou moeten bestellen. Bij telefonisch contact bleek het voor de medewerker ook niet direct duidelijk. Hij zou het uitzoeken en het mij per mail laten weten....
15-09-2021 - Zwaag 8
Efficiente website en afhandeling van bestelling Duidelijke website en doelgerichte snelle afhandeling. Perfect!
15-09-2021 - Wateringen 10
Snel geleverd Redelijke prijs
15-09-2021 - Julianadorp 9
Super snel geregeld De eerste keer bij europart besteld en dat is prima bevallen.
14-09-2021 - Deurne 9
Perfecte service Besteld wat ik nodig had en binnen 24 uren geleverd Prima sevice Nogmaals bedankt Ferdi en Marleen
14-09-2021 - Ridderkerk 4
Er stond geen juiste teks bij de stofzuiger motoren Voortaan beter de teks die er bij hoort er bij zetten
14-09-2021 - 's-Hertogenbosch 10
Prima Prima hulp op de site bij het selecteren wat ik nodig had. Volgende dag geleverd. Tot in de kleinste details passend
14-09-2021 - Julianadorp 8
Prima webshop Het was de eerste keer dat ik bij Europart besteld heb en dat is goed bevallen ... mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd ,,, ik vond alleen de verzendkosten hoog ..verder erg tevreden .
14-09-2021 - Alphen AAN DEN RIJN 8
Helemaal ok, na de bestelling Snel en accuraat afgewikkeld , website prima helder en duidelijk.
14-09-2021 - Niessen 9
Snel en top geregeld Via mijn keukenleverancier heb ik de link gehad voor Europarts. Makkelijke site, besteld en 2 dagen kater in huis. Goed geregeld
14-09-2021 - Oldenzaal 10
Snel geleverd voor een goede prijs. Website is overzichteljjk en je kunt makkelijk bestellen. Prijs is goed.
13-09-2021 - Leopoldsburg 10
Alles perfect geregeld !. Snelle levering en op tijd , je kunt uw pakketje goed volgen via mail. PRIMA !.
13-09-2021 - Oudenbosch 9
Levering zoals beloofd op website Plexiglas venster voor oude afzuigkap van ALNO, vervangend product past prima
13-09-2021 - Eemnes 7
Snel geleverd Snel
13-09-2021 - Leiden 10
Precies wat ik nodig had. Precies wat ik nodig had.
13-09-2021 - Schellebelle 6
Correcte afhandeling maar toch opmerking Teleurgesteld dat we geen bijbestelling konden doen. Dus nu moeten we 2 x verzendkosten betalen. De geleverde goederen waren perfect
13-09-2021 - Gemonde 10
Supersnelle levering Ik had voor mijn 24 jarig oude kookplaat wat nieuwe knoppen nodig, Europart had ze, en ik had ze de dag erna al in huis,
13-09-2021 - Bunnik 8
Goed Vlotte, correcte en probleemloze levering van een gebroken vrieslade. Het mag wat mij betreft wel wat minder kosten..
12-09-2021 - Ossendrecht 10
Veel producten en snelle levering Veel producten en snelle nette levering
12-09-2021 - Lemmer 10
Zeer tevreden in alle opzichten! Snel telefonisch contact, goed en vakkundig advies voor het juiste onderdeel, doen echt moeite voor de klant en een snelle levering. Ben gewoon zeer tevreden.
12-09-2021 - Amersfoort 10
Vlotte levering Onderdelen vlot ontvangen. Fijn dat je op de site kunt verifiëren of een onderdeel past op een bepaald type gasfornuis.
12-09-2021 - Erica 9
Precies wat ik zocht Originele afstandsbediening, snelle reacties, en vlot geleverd! Super blij mee!
12-09-2021 - Utrecht 9
Besteld product slecht verpakt en derhalve beschadigd Bestellen ging prima;helaas is product beschadigd ontvangen doordat productietechniek stootvrij was verpakt! Inmiddels heeft Europart snel een mooie oplossing geboden! Hulde!
12-09-2021 - Heerlen 8
Duidelijke gegevens, snelle correcte levering Duidelijke site, geen overbodig gedoe en correcte levering
11-09-2021 - Soesterberg 9
Goede zoekfunctie en artikelen snel geleverd De zoekfunctie op kenteken en de mogelijkheid om dit te laten checken is top. De artikelen zijn makkelijk en duidelijk te vinden en snel in huis.
11-09-2021 - Alkmaar 10
Vriendelijke bediening Fijn om de bestelling te halen,vriendelijke bediening.
11-09-2021 - Rotterdam 9
Handige webshop voor iedereen Het benodigde onderdeel was snel gevonden en op voorraad. Er is keuze om te laten bezorgen of afhalen bij een van de winkels. Een dag later al in huis. Fijn om te weten dat deze winkel bestaat.
11-09-2021 - Zoetermeer 10
Niets op aan te merken, prima geregeld! Zie bovenstaande opmerking
11-09-2021 - Meppel 10
Duidelijk en snel Ik kon eenvoudig het juiste scharnier vinden voor mijn Siemens koelkast. Deze werd snel geleverd!
11-09-2021 - Maastricht 10
Geweldig Snel bezorgd
11-09-2021 - Diepenbeek 10
Een woord zelfs: Top! Kan niet beter.
11-09-2021 - X 9
X X
11-09-2021 - Berkel En Rodenrijs 8
Prima service en levering Goede service je word precies op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vind. De site is ook prima te bereiken dus ga zo voort !!
Bekijk alle 39295 Kiyoh reviews