Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
28-03-2020 - Dordrecht (nederland) 8
Fijne ervaring Ik ben erg tevreden over Europart. Ik kon mijn bestelling constant volgen. Zelfs in deze tijd was de bestelling binnen de aangegeven tijdsduur in de winkel bezorgd. Van elke stap, van het bestellen tot aan de levering...
28-03-2020 - Maljaars 10
Prima adres en site Bij telefonisch contact goed advies gekregen. Zeer klantvriendelijk bedrijf. Vlotte afhandeling.
28-03-2020 - Schiedam 10
Snelle service Positief
28-03-2020 - Drachten 10
Was de eerste keer heel goed Eerste keer en is goed
28-03-2020 - Zutphen 8
Prima service Bestellen was eenvoudig en betalen ook. Zaterdag besteld, zondag verwerkt en maandag in huis. Wat wil een mens nog meer?
28-03-2020 - Haarlem 10
Zeer goede service snelle levering Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
28-03-2020 - Herentals 10
Juiste product snel geleverd De hogedrukslang van onze Karcher had het begeven. Nieuwe besteld en 2 dagen later geleverd.
28-03-2020 - Zwijnaarde (b) 10
Snelle en uitmuntende service ! De binnen de 24 uur geleverde alternatieve handgreep voor de vuldeur van onze 8 jaar oude Siemens-wasmachine is na het monteren gebarsten bij het allereerste gebruik volgend op het monteren. Na contact met de klantendienst...
28-03-2020 - Zuidwolde 9
Alles keurig op tijd, en niet duur. Onderdelen, mooi overzicht en snel bezorgd.
28-03-2020 - Menen 7
Correct Vond al snel het stuk dat ik nodig had. Jammer, dat je defactuur niet met btw nummer kunt aanvragen
28-03-2020 - Heerlen 8
Goede service Op site kan je duidelijk terug vinden of onderdelen bestemt zijn voor je wat je nodig hebt. Heel duidelijk en overzichtelijk.
28-03-2020 - Vleuten 9
Europees is geweldig! Kapotte glasplaat in onze koelkast, Europarts heeft goed met ons mee gedacht. Ze hadden het artikel niet op voorraad maar desondanks voor ons besteld en binnen 3 dagen geleverd! TOP SERVICE EUROPARTS!
28-03-2020 - Dordrecht 10
Goede, betrouwbare service, communicatie en afwerking. Al jarenlang goede, correcte winkel, goederen en verkoper. Goede, betrouwbare service, communicatie en afwerking.
28-03-2020 - Zedelgem 9
Klaar en duidelijke website! Ik vond quasi onmiddellijk het juiste onderdeeltje zodat het apparaat verder kan gebruik worden.
28-03-2020 - Oudesluis 10
Heel goed Keurig aan de telefoon
28-03-2020 - Roosendaal 10
Zeer goed Bij problemen direct oplossen
28-03-2020 - Sint-Lievens-Houtem 9
Goed passend onderdeel voor mijn espressomachine en vlot geleverd Ik bestelde er een Melitta afloopventiel, de prijs was niet de allergoedkoopste maar de afhandeling en verzending waren snel! Prima dus. De overige onderdelen die ik nodig had waren niet terug te vinden in de webshop,...
28-03-2020 - Hoogeveen 10
Past goed en supersnel geleverd Snel geleverd
28-03-2020 - Oosterhout 9
Snelle levering Voor een redelijke prijs was mijn vaatwasser weer hersteld. Top
28-03-2020 - Lembeek 10
Voortreffelijk Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Per vergissing zat er in 1 doos het verkeerde artikel maar dit werd dezelfde dag nog rechtgezet. Daags nadien ontving ik het juiste artikel.
28-03-2020 - Weesp 8
Snelle levering! Makkelijk bestellen en snelle levering
28-03-2020 - Antwerpen 10
Top! Vandaag besteld morgen geleverd Top service
28-03-2020 - Horst Aan De Maas 10
Correct en snel geleverd. Correct en snel geleverd.
28-03-2020 - Hilversum 10
Makkelijk zoeken en bestellen en snel geleverd Makkelijk zoeken en bestellen en snel geleverd
28-03-2020 - Breda 10
Prima service! Allemaal goed geregeld, goede communicatie met persoonlijke service!
28-03-2020 - Heiloo 8
Goede site, artikel voldeed 100% Op de website artikel gevonden wat ik zocht, werd netjes thuis afgeleverd, aflevering werd gemeld via e-mails en voldeed geheel.
27-03-2020 - Oudega 8
Super geregeld Snelle levering prima onderdelen
27-03-2020 - Belgie 8
Goede kwaliteit van vervamg onderdeel. Goede kwaliteit van vervang onderdeel. Online gemakkelijk en juiste informatie Minder goede ervaring met post NL... .
27-03-2020 - Spijkenisse 10
Perfecte service Vlugge service
27-03-2020 - Culemborg 9
Snel eenvoudig en goed Makkelijke site, snelle levering just on time
27-03-2020 - Groningen 9
Prima Duidelijke website waar ik snel kon vinden wat ik zocht, iets waar ik weinig kennis van heb. Eenvoudig om te bestellen en snelle levering.
27-03-2020 - Geleen 8
Vervang onderdeel Kärcher K2 Op mijn Kärchter K2 hogedruk was de uitlaatpijp kapot gegaan tijdens de winter en spoot het water ons langs de oren bij het aanzetten. Na zoeken op internet kwam ik bij Europart uit waar ik -uiteindelijk- het onderdeel...
27-03-2020 - Hardinxveld-Giessendam 10
Snel geleverd Snel geleverd. Verkeerde besteld. Ook een snelle reactie op mijn retour. Super.
27-03-2020 - Van Laerstraat 10
Snel geleverd Koolborstels besteld, waren de juiste. Machine doet het goed.
27-03-2020 - Brecht 10
Super, rap en correct Snel en juist geleverd zal in de toekomst nog bestellingenplaatsen. Doe zo voort
27-03-2020 - Hoofddorp 10
Snelle levering Snelle en correcte levering. Prijs okay.
27-03-2020 - Halen 10
Snel geleverd, juiste onderdeel In het weekend besteld, maandag geleverd. Gemonteerd en terug koffie ????
27-03-2020 - Heinenoord 10
Levering in 1 dag! Kon voor mijn 10 jaar oude koelkast nog een nieuw onderdeel vinden.
27-03-2020 - Denderhoutem 10
Correcte service Correct product, correcte prijs, correcte leveringstermijn. Bedankt
27-03-2020 - Vercruysse 9
Uitstekend Vlotte service, eenvoudig en accuraat
27-03-2020 - Bakel 9
Snelle en correcte levering We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het pakketje kwam goed hier aan.
27-03-2020 - Ternat 10
Gewoon top! Volgens afspraken geleverd. En zelfs snel in deze Corona-tijd. Gewoon top!
26-03-2020 - Alphen Aan Den Rijn 8
Levering naar verwachting De keuzemogelijkheden zijn goed, afhandeling van aankoop en de levering zijn prima verlopen
26-03-2020 - Bocholt 10
Eerlijke en uitstekende service! Zeer tevreden en snelle levering.
26-03-2020 - Hoek Van Holland 8
Snel het juiste artikel te vinden Snelle levering indien voorradig.
26-03-2020 - Utrecht 10
Europart De Meern klein maar fijn Men wordt er altijd goed geholpen. Zijn parate kennis is verbluffend. kortom een wereld zaak.
26-03-2020 - Paal 10
Goede service Juist besteld stuk zeer snel ontvangen.
26-03-2020 - Weesp 8
Super handig met bestellen, snelle levering, Top! Opgezocht op de site, online besteld en het werd supersnel geleverd.
26-03-2020 - Rotterdam 9
Top site en supersnel! Binnen 24 uur mijn onderdeel in huis! Top
26-03-2020 - Rotterdam 8
Stoer! Helemaal zelf mijn wasmachine gefixed Als alleenstaande mama van een kudde grut, voornamelijk jongens, is de kick dan ook erg groot als je zelfstandig de wasmachinepomp kunt vervangen en hij de bergen was wegdraait. Merci!
25-03-2020 - Voorthuizen 8
Duidelijke site De site geeft duidelijk aan hoe de producten er uit zien. Snel verzonden en goede kwaliteit.
25-03-2020 - Brasschaat 8
Ziet er goed uit Ziet er goed uit past mooi aan het gezicht
25-03-2020 - Haarlem 9
Snelle service Snelle service en originele onderdelen met een dag binnen.
25-03-2020 - Amstelveen 7
Super snelle levering van precies het juiste onderdeel Een grote bak in de vriezer gescheurd, gelukkig had Europart dit onderdeel op voorraad en is het super snel geleverd. Het onderdeel is niet goedkoop, een zesde van de prijs van een nieuwe koelkast doet pijn, maar...
25-03-2020 - Izegem 9
Zeer tevreden Alles is goed verlopen: aankoop, transport, afspraken...
25-03-2020 - Amersfoort 10
Snel en exact Vandaag besteld, morgen thuis en dat klopt????????
25-03-2020 - Pijnacker 8
Prettig geprijsde onderdelen voor ouder model vaatwasmachine. Voor onderdelen van 9 jaar oude vaatwasmachine verwezen naar Europart. Met lagere prijzen en verzendkosten dan via officiële kanalen was 9 jaar oude vaatwasmachine dezelfde week weer als 'nieuw'.
25-03-2020 - Eindhoven 9
Goed en snel geleverd. Top gezien de huidige situatie
25-03-2020 - Emmeloord 10
Top service en levering Glasplaat voor mn oven was kapot, k.s heeft me geholpen met juiste type en volgende dag in huis, top service
25-03-2020 - Groningen 9
Perfect Aanrader goede product en snel geleverd
24-03-2020 - Rijnsburg 10
Weer helemaal top! Europart heeft mij wederom perfecte onderdelen geleverd voor een reparatie. Een volgende keer kom ik hier zeker weer terug. Bedankt!
24-03-2020 - Heerenveen 9
Uitstekend Prima telefonische hulp en advies.
24-03-2020 - Lisse 10
Snelle en correcte service In de avond ging de koffiemachine stuk, gelijk onderdelen besteld. Andere dag machine gerepareerd. Geweldige snelle actie. Hartelijk dank.
24-03-2020 - Goes 8
Prima service en snelle levering We hadden de volgende dag de bestelde goederen in huis, prima.
24-03-2020 - Emmen 10
Wat een prachtige meedenkende klantenservice Ik had verkeerde onderdelen besteld en belde de klantenservice hierover. Vervolgens ging de medewerker samen met mij het juiste onderdeel zoeken in hun assortiment en gevonden! Prachtig wat een Service.
24-03-2020 - Haarlem 10
Juiste onderdeel in voorraad en snel geleverd Veel onderdelen in voorraad, duidelijke webshop
24-03-2020 - Lelystad 7
Snelle levering De Dormatic onderdelen zijn wel erg duur.
24-03-2020 - Gent 10
Snelle correcte levering Gemakkelijke website, competitieve prijzen, snelle levering!
24-03-2020 - Nieuwerkerken 10
Fantastische service Zo een snelle service heb ik nog nooit meegemaakt... dikke proficiat
24-03-2020 - Hoofddorp 7
Prima zonder gedoe Duidelijke website Probleemloos bestellen
23-03-2020 - Amsterdam 10
Professioneel, hulpvaardig en snel Ben uitstekend geholpen met nieuwe onderdelen van een oude koelkast. Deze kan nu weer een poosje mee.
23-03-2020 - Hoogvliet 9
Toppertje Zeer ruim assortiment. Snelle levering. Gunstige prijzen voor originele onderdelen.
23-03-2020 - Brecht 10
Super site, snelle levering, schitterend. S' Avonds mijn bestelling gedaan rond een uur of 21h. De dag nadien zaten de onderdelen al in de brievenbus. Super snelle service, en duidelijk site.
23-03-2020 - Scherpenisse 10
Fantasties Makkelijk onderdelen te vinden en niet duur en snelle levering
23-03-2020 - Vierlingsbeek 10
Correct en snel geleverd Bestelling gedaan en dag erna compleet geleverd
23-03-2020 - Hazerswoude 10
Keurig en snel Nogmaals keurig en snel
23-03-2020 - Brussel 9
Supersnelle levering - goede spullen Goede omschrijving van het artikel. Goed ingepakt. Duidelijke communicatie bij verzending.
23-03-2020 - Ermelo 8
Prima snelle service Klepje van de vaatwasser was defect. Klepje vervangen is flink goedkoper dan aan nieuwe vaatwasser. Klepje besteld en binnen 24 uur konden we weer verder. Opnieuw een prima ervaring met Europart!
23-03-2020 - Sittard 10
Ruime keuze tegen goede prijzen en een snelle levering Op zoek naar een stofzuigerslang voor een Kärcher stofzuiger - die bij andere onderdelenshops ofwel niet leverbaar was ofwel enkel op bestelling leverbaar was (met een levertijd van 4 weken) ofwel enkel tegen belachelijk...
23-03-2020 - Breda 9
Snel, duidelijk en goede kwaliteit Snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd
23-03-2020 - Poperinge 10
Goede site..overzichtelijk... Bestelling vlug geleverd!.Tevreden klant.
23-03-2020 - Jubbega 10
Gewoon Goed Europart Service is uit stekend, Zeer goede help ook al is er een verkeerd onderdeel ontvangen.
22-03-2020 - Zeist 10
Product naar verwachting, snel verzonden. Fijne club. Zie titel.
22-03-2020 - Aalsmeer 10
Uitstekend Snel en correcte levering
22-03-2020 - Groningen 8
Goed advies! Snelle service Goed advies! Snelle service
22-03-2020 - Boterzwin4229 8
Prima Duidelijke website, snelle gratis!! Levering.
22-03-2020 - Alphen Aan Den Rijn 9
Uitstekende ervaring Mijn eerste bestelling eenvoudig te vinden op de website en supersnel geleverd
22-03-2020 - Hattem 10
Levering en materiaal zoals gewenst.Super Prima.Geen klachten
22-03-2020 - Heerhugowaard 8
Snelle levering van een goed product. Ik was op zoek naar een nieuwe handgreep voor onze oude, maar nog goed werkende Bosch KTR1670 koelkast. Via internet bij Europart terecht gekomen en ondanks dat deze koelkast niet in de lijst “geschikt voor”...
22-03-2020 - Alkmaar 10
Prima webshop/winkel Goede duidelijke website. Snelle verzending, aardige shophouder bij het afhalen! Aanrader.
22-03-2020 - Rotterdam 10
Snel Snel en juiste product
22-03-2020 - Rijlaarsdam 9
De juiste onderdelen geleverd de volgende dag Bij Europart zijn de juiste onderdelen voor mijn apparatuur te verkrijgen voor een redelijke prijs. Verzendkosten zijn relatief hoog maar aan de andere kant het zijn reële kosten en iemand moet ze betalen. Producten...
22-03-2020 - Geel 10
Goed, snel en eerlijk Onderdeel gemakkelijk gevonden via website, besteld en betaald. 48 uur later wasmachine hersteld en terug werkend. Super. Groeten, Guido
21-03-2020 - Zoetermeer 9
Eerste ervaring, helemaal goed! Vooral fijn vond ik de optie om aan de hand van het typenummer van de koelkast het JUISTE onderdeel te kiezen. De betaling verliep soepel en de levering was snel.
21-03-2020 - Erp 10
Goed geholpen Wij waren op zoek naar een onderdeel dat wij kwijtgeraakt waren. De telefonische helpdesk heeft ons uitermate goed geholpen. De naam van de dame ben ik vergeten, maar ik bel zo weer.
21-03-2020 - Lingewaard 10
Als enige konden zij onderdeel leveren Motor afzuigkap konden zij wel leveren. Wist van te voren dat levering wat langer zou duren. Toch nog snel geleverd
Bekijk alle 33920 Kiyoh reviews