Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
18-02-2019 - Vlodrop 10
Zeer tevreden. Goede duidelijke mails over het product en waar het zich bevindt onderweg naar het adres.
18-02-2019 - Almere 9
18-02-2019 9
Goed geregeld!!!
18-02-2019 - Vleuten 10
Zeer goede informatie op de website over welk onderdeel geschikt was voor onze inbouwoven. Levering ging snel. De mogelijkheid om af te halen in de winkel vind ik prettig.
18-02-2019 - Nijmegen E.o. 10
Snel, duidelijk, compleet assortiment
18-02-2019 9
18-02-2019 9
18-02-2019 - Pijnacker 10
Ik had gasbrabderplaatje nodig van een heel oud gas kooktoestel. Europa heeft mij fantastisch geholpen. Plaatje paste perfect. En dat voor zo iets kleins. Hulde EUROPA.
18-02-2019 - Bilzen 10
Duidelijke foto's op de site. Op de hoogte gehouden van de bestelling. Zeer snelle levering.
17-02-2019 - Willebroek 10
17-02-2019 9
Helder advies, uitstekende communicatie, prima management van verwachtingen. Volgende keer wederom naar Europart!
17-02-2019 - Schiedam 10
Snelle, nette levering
17-02-2019 - Barendrecht 10
17-02-2019 - Amsterdam 9
Duidelijke site & ontzettend snelle levering. Keurig verpakt.
17-02-2019 10
17-02-2019 - Groningen 10
Doodsimpel bestellen, volgende dag geleverd. Daarom alleen maar 10'en. Typenummer van de machine selecteren en kies je onderdeel.
17-02-2019 - Weert 10
Snel, vakkundig, probleemoplossend meedenken.
17-02-2019 - Poeldijk 10
16-02-2019 - Zomergem 10
16-02-2019 - Maastricht 9
16-02-2019 - Zutphen 9
16-02-2019 - Heerlen 10
Houden je op de hoogte over het verloop van de bestelling en levering.
16-02-2019 9
Je wordt door een vriendelijk echtpaar goed geholpen.
16-02-2019 - Drachten 10
Gewoon top bedrijf
16-02-2019 - Westerlo 10
Duidelijke, overzichtelijke website, zeer uitgebreide voorraad! Levering sneller dan snel, besteld vrijdag om 16u30, geleverd op zaterdag om 10u. Top service!!!
16-02-2019 - Biddinghuizen 8
Ondanks aangegeven lange levertijd toch snel aangekomen.
16-02-2019 9
16-02-2019 - Breda 9
16-02-2019 - Vroomshoop 9
Snel geleverd, tijdens hele proces goed via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. Top!
15-02-2019 - Deventer 9
Top
15-02-2019 - Enschede 10
Prima web-winkel....
15-02-2019 - Valkenswaard 10
15-02-2019 9
15-02-2019 - Zuid Beijerland 10
Snelle levertijd
15-02-2019 10
Snelle service!
15-02-2019 - Rotterdam 10
Snelle correcte levering
15-02-2019 - Zoetermeer 9
Super snelle levering
15-02-2019 - Leerdam 10
Duidelijke site met een goede beschrijving van de artikelen waardoor je weet wat je kiest. Super snelle betaalwijze en een goede en snelle verzending! Ben uitermate tevreden +++++++++++
15-02-2019 - Slabbaert 10
15-02-2019 - Klazienaveen 8
15-02-2019 - Amsterdam 9
Very easy to order and fast delivery. Very happy to have used Europart for ordering.
15-02-2019 10
15-02-2019 - Zeebrugge 9
Heel snelle levering
14-02-2019 - Heinkenszand 8
Zeer snelle verzending in een prima verpakking. Product conform opgave, kortom: super!
14-02-2019 10
13-02-2019 10
Snelle levering
13-02-2019 - Zaandam 10
Via nummer onderdeel gezocht. Direct gevonden. Dag later ontvangen en past perfect.
13-02-2019 - Vlissingen 10
13-02-2019 10
Top site, top afhandeling, helemaal blij....!
13-02-2019 - Cothen 10
Ik heb al vaker bij dit bedrijf gekocht omdat het na de eerste keer goed beviel. Als je belt wordt je gied geholpen en eventuele retouren worden ook netjes afgewerkt.
13-02-2019 6
Ik heb een vonkontsteking ontvangen maar dat is kapot. Met Kees (jullie medewerker) heb ik contact om dit op te lossen.
13-02-2019 10
Snelle levering.TOP!!!
13-02-2019 - Nieuw Vennep 9
13-02-2019 - Venray 10
Zoek maar niet verder, Europart heeft 't en supersnel geleverd! Goede documentatie. Perfect.
13-02-2019 7
12-02-2019 - Hoogezand 9
12-02-2019 - Woerdense Verlaat 9
Snelle en coorrecte levering
12-02-2019 - Almere 9
Ik zocht een onderdeel voor een dertig jaar oude afzuigkap en had eigenlijk de verwachting dat ik het niet zou vinden. Het ging om een doorzichtig plastic afdekglaasje voor de verlichting. Tot mijn verbazing en...
12-02-2019 - Amsterdam 10
12-02-2019 - Arnhem 8
12-02-2019 10
Snelle levering, product was exact wat ik besteld had en er zat een korte handleiding bij
12-02-2019 - Heusden 8
11-02-2019 10
Duidelijke website, kan het onderdeel van alle kanten bekijken. Zeer snelle levering: 's avonds laat besteld, de dag nadien na de middag geleverd.
11-02-2019 - Vriezenveen 9
Ruim assortiment Snelle levering Echte winkels in de buurt
11-02-2019 - Castricum 8
Prima
11-02-2019 8
Helder en snel
11-02-2019 10
Men doet wat men beloofd.
11-02-2019 8
11-02-2019 - Willemstad, Curacao 10
11-02-2019 - Leeuwarde 8
Snelle levering van onderdelen die anderen niet kunnen leveren.
11-02-2019 - Amsterdam 10
Zelfs in de avond bestellen voor 22.00 uur maakt nog dat ik de volgende dag mijn vriesvak kon voorzien van een nieuwe goed passende deur!!!
11-02-2019 - Loosdrecht 10
11-02-2019 7
11-02-2019 10
11-02-2019 - Dalfsen 10
Supersnelle afwikkeling van een bestelling.
11-02-2019 - Heerjansdam 10
11-02-2019 - Grave 10
11-02-2019 - Middelburg 10
11-02-2019 - Baarn 10
11-02-2019 9
10-02-2019 - Den Haag 10
10-02-2019 - Ijsselmuiden 10
10-02-2019 8
10-02-2019 - Marsum 10
10-02-2019 9
Goede communicatie, snelle levering, nadat het onderdeel bij aankomst niet functioneerde was er de volgende dag een nieuwe.
10-02-2019 10
10-02-2019 - Amsterdam 9
10-02-2019 10
Heel handig dat je op de website kan bevestigen of de onderdeel in jouw apparaat past. Ook handige tips voor het vinden van de artikel nummer, locatie van de sticker in de koelkast / wasdrooger. Zo heb ik in één...
10-02-2019 10
10-02-2019 - Ulft 8
10-02-2019 - Katwijk Aan Zee 10
Nadat ik om even over 5 gebeld had bleek dat de winkel gesloten was, maar toch kreeg ik in de avond nog een mailtje met het juiste onderdeel. Ik besteld en besteld en volgende dag al in huis. Helemaal top.
10-02-2019 - Broekland OV 9
Goede en snelle lever ijd
10-02-2019 - Den Haag 7
Snelle levering.
10-02-2019 10
Snelle levering binnen de aangegeven tijd. Prima prijs.
10-02-2019 - Workum 7
Duidelijke website, goed overzicht. En prima mails.
09-02-2019 9
Levering was correct en snel
Bekijk alle 29965 Kiyoh reviews