Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
01-12-2021 - Enschede 10
Top! Duidelijk, snel en betaalbaar.
01-12-2021 - Kuyp 10
Eenvoudig het onderdeel te vinden en te monteren. Zoeken op type machine, keuze uit origineel of imitatie. Pakje komt keurig aan en binnen een kwartier gefikst. Hulde aan Europarts
01-12-2021 - Izegem 10
Correcte service en levering Alles volgens informatie geleverd
01-12-2021 - Heerlen 10
Was blij dat ik zo snel een nieuwe filter kon kopen Alles zeer correct verlopen
30-11-2021 - Drunen 10
Uitstekend ! Moeilijk product om te vinden maar bij Europart ging dat heel goed. Levering was snel en keurig in orde. Complimenten !
30-11-2021 - Westland 8
Spoedige levering zoals altijd, je ontvangt wat je op de website ziet. Wasmachine onderdelen gekocht, levering binnen 24 uur. Onderdelen gemonteerd en wasmachine draait weer als vanouds.
30-11-2021 - Kontich België 8
Betrouwbare service en juiste onderdelen, snelle levering Uiteindelijk had ik het onderdeel niet nodig want ik merkte te laat dat gans het toestel naar de knoppen was. Ik mocht het onderdeel meteen terugsturen wat ook een plus is. ik geef echter geen 10 omdat de instructies...
30-11-2021 - Nootdorp 10
Goed Onderdeel stond niet op de website,daarna gemaild en ze konden het leveren ,goede service
30-11-2021 - Maaseik 10
Zéér goede service en klantvriendelijkheid We hadden een fout artikel besteld, tot na de "kantooruren" heeft men via mailing geholpen om het juiste artikel te kunnen selecteren en bijgevolg aan te kopen. Het retourneren van het fout bestelde artikel verliep...
30-11-2021 - Volendam 10
Zeer goed Heel goed overzicht van de artikelen via de webshop en snel bezorgdi
30-11-2021 - Leiden 10
Top Eenvoudige bestellings systeem. Snelle levering.
30-11-2021 - Almere 7
Europart heeft geleverd volgens afspraak . Over het artikel ben ik zeer ontevreden. Helaas mag ik het niet terugsturen anders had ik dat gedaan. De scheerkoppen maken het lawaai van een grasmaaier.
30-11-2021 - Aartselaar 10
Goede prijs, snelle levering……Top. Deze is een aanrader.
29-11-2021 - Apeldoorn 10
Geheel conform verwachting Product kwam volledig overeen met de beschrijving en snel geleverd.
29-11-2021 - Appingedam 9
Het pakketje is keurig bezorgd Prima ervaring
29-11-2021 - Gouda 10
Prima Bestelling snel, zoals beloofd, de volgende dag zonder problemen ontvangen.
29-11-2021 - Leiden 5
2 Dishwasher have left & right side rubber but I have received only one side ! Price of the rubber for only one piece I feel expensive.Rest of the things were complete. Delivery is faster .
29-11-2021 - Amsterdam 10
Een internet bedrijf wat werkt zoals het hoort! Op alle punten scoort de dienst verlening in mijn ogen optimaal. Juist omdat ik onderdelen wilde retourneren, heb ik ook ervaring met de afwikkeling daarvan. Het loopt alle fronten zoals je dat wil.
29-11-2021 - Heemskerk 8
Prima artikelen en service. Snel en goed. Een stofzuigerpistool besteld van een onbekend merk, die kostte namelijk de helft van een echte Miele. Volgende dag ontvangen en past precies. Blij mee, kan weer een paar jaar voort met mijn stofzuiger.
29-11-2021 - Wijk Bij Duurstede 10
Prima Goede levering goed product goede prijs
28-11-2021 - Mechelen 10
Goedkoop en origineel onderdeel Snel geleverd, origineel onderdeel en duidelijk te vinden
28-11-2021 - Merselo 9
Hij past Zocht een scheerhoofd voor mijn electrische scheerapparaat en Europart had ze.
28-11-2021 - Oudenburg 10
Zeer goed Alles is heel vlot verlopen.
28-11-2021 - Almelo 10
Besteld en de volgende dag in huis Besteld en de volgende dag in huis.
28-11-2021 - Helmond 10
Snelle levering Zocht onderdelen voor mijn 8 jaar oude Ikea Skinande vaatwasser. En warempel, het was allemaal op voorraad. De volgende dag werd alles netjes geleverd en heb Ik het kunnen installeren. Alles werkt. Bedankt
27-11-2021 - Nieuwegein 10
Geweldig snelle service Ik was m'n Dolce Gusto koffiecuphouder kwijt. Ik bestelde rond 17.00 uur een nieuwe en de volgende dag had ik de koffiecuphouder in huis. Dit noem ik service. Ik heb één minpuntje en dat is de verzendkosten, die...
27-11-2021 - Hooglede 8
Vlug en goed Zeer vlugge levering en zeer overzichtelijke site
27-11-2021 - Oudsbergen 10
Uitstekende service Snelle en correcte levering! Scherpe prijzen.
27-11-2021 - Lievelde 10
Uitstekende service en snelle levering. Ik heb vaker onderdelen besteld en de bestel procedure gaat vlot en simpel. Ook de levering van het product is snel geleverd en het is prima verpakt kortom een prima webschop waar ik nog wel vaker wat spullen bestel!
27-11-2021 - Geldrop 10
Prima Professioneel, klantvriendelijk en punctueel. Kortom, prima!
27-11-2021 - Rotterdam 9
Snel geleverd, doet wat het moet doen Vervangend verwarmingselement besteld, snel geleverd en doet wat het moet doen.
27-11-2021 - Dongen 10
Super snelle levering van het juiste onderdeel! Snelle levering, juiste onderdeel, goede website. Top!
27-11-2021 - Bussum 10
Zie hieronder Snelle levering alleen vergeten n mailtje te sturen dat mijn bestelling al in de winkel lag. Verder dik tevreden
27-11-2021 - Rosmalen 10
Degelijk, zeer snel geleverd Origineel vervangingsproduct ( modificatie van verstarren in een afwasmachinedeur. Overzichtelijke website, ook alternatieven verkrijgbaar maar ik ben voor fabrieksonderdeel gegaan. Netjes verpakt en idd de volgende...
27-11-2021 - Beernem 10
Top Top service en snelle levering
27-11-2021 - Vlissingen 10
Uitstekende helpdesk Het onderdeeltje van mijn kruimeldief was zo gevonden. Een kundige dame begreep precies wat ik bedoelde (beter dan Philips zelf) en enkele dagen later had ik het klepje in huis. Het probleem snel verholpen.
26-11-2021 - Breda 9
Snel, En precies de juiste Fijne site, duidelijk helder.
26-11-2021 - Den Dolder 8
Snel geleverd,goed verpakt,prima kwaliteit Duidelijke omschrijving,snelle levering en goede kwaliteit
26-11-2021 - Koudekerke 8
Correcte snelle levering. Uitgebreid assortiment.
26-11-2021 - Mijnsheerenland 9
Snelle levering Prima product
26-11-2021 - Amsterdam 10
Uitstekend Dermate goede beschrijving en verwijzingen , op deze site dat ikin tegenstelling andere sites geen spoortje twijfel had dat ik het goede onderdeel had bestelt Afhandeling ook snel gebeurd .*****
26-11-2021 - Bergharen 10
Snelle levering en duidelijke website Element van de oven wat defect via de website het vervangende element besteld er is een duidelijke zoek structuur ondanks dat het exacte type er in stond heb toch met zekerheid de goede weten te bestellen m'n door...
26-11-2021 - Oosterbeek 10
Uitstekende levering! Op zondag besteld op maandag al geleverd; Top!!
25-11-2021 - Houten 10
Altijd goed Altijd prima leveringen conform afspraak
25-11-2021 - Aalter 10
Alles in perfecte staat en snel geleverd Op de site staat alles mooi afgebeeld en is het duidelijk beschreven. Zelfs met weinig moeite kan je probleemloos de juiste bestelling plaatsen. Graag tot een volgende keer, zonder twijfel... Super!
24-11-2021 - Leusden 10
Vlot Gewenste onderdeel was beschikbaar, eenvoudig besteld en vlot bezorgd
24-11-2021 - Borne 9
Geweldige service en goede site Prima service en goede site
24-11-2021 - Kaatsheuvel 10
Snelle en correcte levering Duidelijke productomschrijving en een goede prijs
24-11-2021 - Zevenbergen 8
Goede website De ring voor mijn snelkooksn was snel gevonden en vlug bezorgd
24-11-2021 - Zutphen 10
Snel en goed Nieuwe koolborstels (OEM) besteld voor de defectewasmachine. De volgende dag geleverd. Direct ingebouwd en ik kon weer wasjes draaien. Tevreden over prijs en kwaliteit.
24-11-2021 - Riethoven 9
Uitstekende snelle service Europart heeft mij nu tweemaal heel veel geld bespaard. De eerste keer met een verwarmingselement van de combi oven en nu met een deur rubber van de vaatwasmachine. Vervanging van deze apparaten loopt al gauw richting...
24-11-2021 - Dordrecht 10
Mooi op tijd Onderdeel van de droger ging kapot. Bestelt de volgende dag in huis. Prima verpakt!
24-11-2021 - Zwolle 10
Perfect Zeer snelle levering.
24-11-2021 - Zwolle 10
Goede service! Alles oké geregeld
24-11-2021 - Zoetermeer 10
Europart heeft alles en levert heel erg snel! Voor mijn koelkast van 15 jaar oud was ik op zoek naar een aantal plastic bakken en deksels. Europart kon ze gewoon uit voorraad leveren en de volgende dag had ik ze al in huis. Ook het zoeken naar de juiste onderdelen...
24-11-2021 - Rotterdam 10
Heel goede service, snel, direct bevestiging van teruname onderdeel Alles bij Europart was simpel. de bestelling, feedback, en ook afhandeling van terugname van een onderdeel dat ik verkeerd had besteld.
24-11-2021 - Landgraaf 9
Rooster combimagnetron Whirlpool Heel tevreden met de accurate en snelle levering van het bestelde rooster.
24-11-2021 - Stadskanaal 10
Een voorbeeld voor andere bedrijven! Onderdelen zijn snel te vinden en niet te duur, hele snelle levering!
23-11-2021 - Gorinchem 10
Snel verzonden en prima verpakt! De bestelling was binnen een uur al verzonden en de volgende dag binnen. Artikelen waren met zorg verpakt en alles past prima in de apparaten (zoekfilter op modelnr en etc lijkt dus goed te werken)
23-11-2021 - Heinkenszand 10
Perfect Besteld 1 dag later bezorgd. Nooit van Europart gehoord maar nu positieve mond op mondreclame.
23-11-2021 - Hoofddorp 8
Snelle levering Snel geleverd en onderdeel eenvoudig te vinden op site
23-11-2021 - Puttershoek 10
Vandaag besteld morgen in huis Goed ingepakt en betelnrs goed aangegeven
22-11-2021 - Krabbendijke 9
PRIMA KEURIG VOOR ME UITGEZOCHT WELK ARTIKEL IK MOEST HEBBEN
22-11-2021 - Mollem-Asse 10
Super Prijs kwaliteit zeer goed uitstekende service en super snelle levering, top Team doe zo verder.
22-11-2021 - Alkmaar 10
Fijn dat jullie er zijn Onderdeel besteld voor koffiezetapparaat. Gevonden via duidelijke website. Origineel onderdeel. Snelle levering. Opgehaald in winkel in Alkmaar. Super! Scheelt weer een nieuw koffiezetapparaat.
22-11-2021 - Brussel 10
Binnen de 24u klein stukje geleverd Verzendkosten waren OK
22-11-2021 - Elst 10
Top Zeer Goed en super snelle levering, prijsverhouding is ook oké. Dus in een woord TOP.
21-11-2021 - Westkapelle 9
Een prima firma Heb met deze firma getelefoneerd en mijn wensen kenbaar gemaaktwaarop ik een offerte gemaild kreeg waar de onderdelen die ik zocht waren afgebeeld. heb deze besteld en binnen no time ontvangen alle lof
21-11-2021 - Geldrop 7
Levering wat tijd betreft perfect echter onderdeel was bij ontvangst stuj Jammer dat de snelle levering teniet gedaan wordt door de defecte motor in de verpakking. Retour en nieuwe motor aangevraagd. Hoop op snelle e goede afwikkeling.
21-11-2021 - Den Haag 8
Goede ervaring Duidelijke website
21-11-2021 - Zuid Beijerland 9
Perfect Vandaag brak onze groentelade uit de koelkast. Besteld en morgen in huis. Klasse.
21-11-2021 - Veurne 8
Was super snel en corect gelevert Zou iedereen aan raden, super goed
21-11-2021 - Evergem 9
Super service Enige waar wij niet tevreden van zijn is Post NL. Adres was correct en hebben het gewoon afgezet bij iemand in de buurt terwijl wij wel degelijk thuis waren, is niet eerste maal dat wij ontevreden zijn van deze...
20-11-2021 - Utrecht 9
Top, snelle levering. Product past goed. Duidelijke info bijgesloten. Whirlpool condensator ontstoring: op 3 verschillende sites gecheckt of dit het juiste vervangende product voor mijn afwasmachine was. Goedkoper te bestellen in Spanje maar toch gegaan voor de zekerheid van een winkel...
20-11-2021 - Best 8
Juiste onderdeel geleverd, op tijd opgestuurd. Artikel was snel verstuurd als pakket gekozen voor postnl andere dag bezorgen, helaas pas na 2 dagen geleverd. Pakketje paste gewoon in de brievenbus, vreemd dat daar dan ruim 6 euro voor betaald moet worden, dit...
20-11-2021 - Groningen 8
Onderdeel werkt en kwam op tijd Zie boven
20-11-2021 - Reinaerd 10
Snel en goed Super snelle levering
20-11-2021 - Oostvoorne 9
Jammer dat DHL niet volgens opgegeven tijden niet geleverd heeft DHL gaf aan tussen 13:50 en 17:50 uur aan de deur te leveren Thuis blijven wachten Kreeg om 17:59 uur per e-mail bevestiging dat het artikel geleverd was; echter om 18:45 uur ontving ik het pakje pas
20-11-2021 - Huldenberg 9
Makkelijk zelf te monteren Heel makkelijk terug te vinden onderdelen en snelle levering!
20-11-2021 - Eeklo*belgie 10
Tip top in orde op alles Een zeer goede servce alles prima doe zo verder
20-11-2021 - Woerden 10
Prima product ,snelle bezorging Prima bedrijf, producten tegen een betaalbare prijs.
20-11-2021 - Lebbeke 8
Nog nooit problemen gehad met bestellingen Alles is steeds in orde.
20-11-2021 - Brugge 10
Geweldig Een handvat van een verouderd model koel/vries combinatie gebroken en kon v9a Europart een nieuwe bestellen. 3 dagen later werd het bezorgd. En hij past perfect. Super !
20-11-2021 - 's-HERTOGENBOSCH 10
Probleemloos Geen problemen met zowel bestelling als levering
20-11-2021 - Berichtje 10
Uitstekend Snelle levering
20-11-2021 - Doe 9
Vlot Easy selection - fast delivery. Resulted in a 5min repair.
19-11-2021 - Ommen 10
Een prettige ervaring. Het juiste product Snel in huis.
19-11-2021 - Santpoort 10
Snelle levering. Zeer ruim assortiment van onderdelen. Snelle levering. Zeer groot assortiment onderdelen.
19-11-2021 - Zaandam 10
Geweldig De bestelde onderdelen hadden wij binnen 24 uur in huis.
19-11-2021 - Mook 10
Fijne website en snelle levering Slot van vaatwasser was kapot. Via website van Europart snel het gewenste onderdeel gevonden en besteld. De volgende dag in huis. Geweldig.
19-11-2021 - Heusden-Zolder 10
Juiste levering Op tijd de juiste levering
19-11-2021 - Eindhoven 10
Goed passend onderdeel Onderdeel is volgens de omschrijving en op tijd geleverd.
19-11-2021 - Almelo 9
Mag het ook in een woord? Geweldig!! Ik heb maar 1 ervaring en die is perfect!!
17-11-2021 - Bergschenhoek 10
Snel het juiste product gevonden Het was even zoeken naar het juiste product, maar bij Europart was het snel gevonden. Dank!
17-11-2021 - Krimpen 10
Gewoon goed! Producten werden de volgende dag bezorgd. Ook heel tevreden met de producten, zoals het op de website was afgebeeld.
17-11-2021 - Zuid-Scharwoude 10
Perfect geregeld en heel snel geleverd Op mijn vraag of het onderdeel wat ik wilde kopen het juiste was kreeg ik snel een offerte met kant en klare link en een simpele bouwbeschrijving opgestuurd. Zeer goede service dus. Het onderdeel kwam de volgende...
Bekijk alle 39722 Kiyoh reviews