Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
21-01-2021 - Heerlen 10
Gewoon goed Makkelijk bestellen en afhalen bij de altijd vriendelijke heer Roosen in Brunssum.
20-01-2021 - Poortugaal 10
Geweldige service Het benodigde onderdeel stond niet in de webshop. Hierom telefonisch contact opgenomen met een medewerkster van Europart. De medewerkster nam echt de tijd en moeite om toch het juiste onderdeel te vinden. Dankzij...
20-01-2021 - Utrecht 8
Heel goed. Het was de eerste keer bij u de bestelling. Voor mij gedaan door mijn zoon, De jongeren weten precies waar zij moeten zijn. De aflevering was uitstekend op tijd volgens uw gegevens.
20-01-2021 - Bilthoven 10
Prima service. Bestelling was verlaat i.v.m covid. Maar na mailen kreeg ik netjes antwoord.
20-01-2021 - Soest 9
Snelle levering, goede kwaliteit Keuze was apparaat vervangen of onderdeel vervangen. Ben blij dat het onderdeel op voorraad was, binnen een dag geleverd en is weer als nieuw
20-01-2021 - Hulst 10
Top service! Overzichtelijke website met handige tool (kon meteen checken of onderdeel geschikt was voor mijn type wasmachine). ‘s Avonds om half 10 besteld en zoals beloofd op de site, de volgende dag geleverd!
20-01-2021 - Nieuwkoop 10
Zeer correcte behandeling van begin tot het eind Zeer profesioneel kennis van zaken en een zeer snelle levering , een aanbeveling voor een ieder die onderdelen nodig heeft .
20-01-2021 - Gokturk 10
Heel snel Ze zijn deskundig. Heel professioneel. Bedankt
20-01-2021 - Zoetermeer 10
Snel geleverd! Vrijdagavond nieuw lampje voor de koelkast besteld en zaterdag binnen! Super snel geleverd dus. Jammer alleen dat de verzendkosten duurder waren dan het lampje zelf maar ja... niks aan te doen :)
20-01-2021 - Roosendaal 10
Snelle levering van prima product In een tijd waar de winkels gesloten zijn, is het fijn om toch je onderdelen te kunnen bestellen. Binnen een dag in huis, waardoor de vaatwasser weer prima gefixed kon worden.
20-01-2021 - Gabriels 8
Levering goed en stipt bij nieuwe aankoop Jammer dat je zelf 11 euro moet betalen als je iets moet retourneren, dit terwijl de verzending van uw aangekocht pakket eigenlijk maar 5 euro bedraagt ?
19-01-2021 - Benthuizen 10
Uitstekende service Ontzettend goed telefonisch geholpen, toen bleek dat bepaalde onderdelen niet voorradig waren. Ik kreeg direct een link toegestuurd waarbij ik mijn type alsnog kon bestellen.
19-01-2021 - Menen 10
Sneller kan het niet!!!! Om 20h00 bestelling geplaatst, de dag er na om 13h00 aangekomen in België. Top service!
19-01-2021 - Heerlen 10
Snelle levering voor een zeer billijke prijs van het bestelde artikel Zie hierboven
19-01-2021 - Hilversum 10
Supersnel Levering van de bestelling (verlengslangen voor de vaatwasser) was enorm snel.
19-01-2021 - Soest 9
Geweldige snelle service Besteld en de volgende dag al in huis ,boven verwachting snel.
19-01-2021 - Vlijmen 10
Overzichtelijk aanbod en snelle afhandeling. Betreffend vaatwasseronderdeel was heel snel in het assortiment te vinden en de dag na bestellen al in huis. Adequate afhandeling derhalve zeer tevreden.
19-01-2021 - Zwolle 9
Stipt Goede afhandeling van mijn bestelling. Had aangegeven om niet zsm te laten bezorgen, maar een aantal dagen later. Mijn ervaringen met niet zsm leveringen zijn niet altijd even positief. Bij Europart lijkt dat allemaal...
19-01-2021 - Amsterdam 10
Prima geholpen en snel bezorgd Het originele onderdeel dat ik nodig had, werd niet meer geleverd, maar toen ik belde en nog wat info doorgaf, zei medewerkster dat de universele variant ook paste. Dat bleek inderdaad zo te zijn. Geen lange wachttijd,...
19-01-2021 - Voorthuizen 7
Geweldig snel geleverd Alles afgehandeld zoals je dat wenst, en de juiste artikelen ontvangen.
19-01-2021 - Drunen 10
Uitzinnig blij. Onze 14 jaar oude Bosch condens wasdroger lekte water aan de onderzijde, waarna ik de droger heb opengeschroefd en alles vakkundig heb gereinigd. Er bleek ook nog een verborgen luikje onder in de machine te zitten...
19-01-2021 - Hoogvliet 10
Perfect Besteld en de volgende dag in huis ondanks de drukte. TOP!
19-01-2021 - Pulderbos 10
Heel tevreden Zeer snelle service!!! Producten zoals beschreven
19-01-2021 - Amsterdam 7
Snelle levering, in een keer goed. Het geeft een goed gevoel dat er zonder moeite snel geleverd word. Ook was het product geheel naar verwachting.
19-01-2021 - Omgeving Eindhoven 10
Snelle, goede service Klantenservice gebeld ivm vragen over producten en een fout van mijzelf in de bestelling. Ben naar alle tevredenheid geholpen. Levering was de volgende dag.
19-01-2021 - Klimmen 8
Prima verlopen Duidelijke info over de gang van zaken en correcte levering
19-01-2021 - Valkenburg 10
Goede en snelle service Snelle service zaterdag besteld maandag al in huis
19-01-2021 - Nieuwleusen 10
Gezocht en gevonden Heel overzichtelijk, ik had binnen een korte tijd alle onderdelen die ik zocht voor mijn oven.
19-01-2021 - Borgerhout 9
Ideaal Onderdeel van magnetron stuk, fijn dat dat hier nog te vinden is. Werkt perfect!
19-01-2021 - Alblasserdam 10
Alles keurig gedaan! Europart heeft mij goed op de hoogte gehouden wat het proces betreft. Juiste artikel ontvangen binnen de afgesproken tijd.
18-01-2021 - Poeldijk 9
Mijn eerste ervaring met europart, goede snelle volledige zending Goede originele onderdelen, vandaag besteld morgen in huis. Met nette omschrijving op de site
18-01-2021 - Hoogland 10
Ongelooflijk goed Perfecte omschrijving, duidelijke fotoos en typenummer, waardoor je je onderdeel perfect kunt vinden. Supersnelle levering, perfect geïnformeerd over de levering, topwinkel.
18-01-2021 - Heerlen 4
Afhandeling van foutieve levering gaat tot nu toe goed. Het geld nog niet ontvangen Ik had een bestelling geplaatst naar wat mail verkeer over de juiste levering van het onderdeel. Echter het foutieve onderdeel wordt geleverd en daarna was het antwoord: het bestelde kunnen wij niet leveren en wij...
18-01-2021 - Druten 10
Vlotte levering, schappelijke prijs Zaterdagmiddag een pomp voor onze Miele wasautomaat besteld. Maandag geleverd! Origineel onderdeel voor een redelijke prijs. Heb 'm nergens goedkoper kunnen vinden. Top!
18-01-2021 - Amsterdam 10
Uitstekende service Zaterdag gaat de deur van mijn inmiddels oude samsung wasmachine niet meer open na een wasbeurt. Al gauw bleek de oorzaak te zijn gevonden. Deur hendel is stuk gegaan. Zaterdag avond gezocht naar een vervangend...
18-01-2021 - Vichtr 8
Zeer tevreden over de aankoop Vlotte verkoop, ruim assortiment, goede levering
18-01-2021 - Kontich 10
Klopt zoals op foto. Snel geleverd.
18-01-2021 - Dordrecht 9
Aanrader Product besteld, super snel geleverd. Top.
18-01-2021 - Den Haag 10
Snel en probleemloos Juiste onderdelen gemakkelijk te vinden, bestellen en leveren ging snel en probleemloos!
18-01-2021 - Beekbergen 10
Goede service. Kwalitatief personeel. Goed geholpen. Wist direct waar het over ging. Deel retour geen probleem.
18-01-2021 - Roden 10
Snel en accuraat. Snel en accuraat.
18-01-2021 - Hilversum 8
Prima service Snelle levering
18-01-2021 - Amsterdam 10
Snelle levering van de juiste producten De zoekfunctie op de website geeft zekerheid dat het artikel past bij de machine. Daarnaast zijn er ook goedkopere alternatieven van hoge kwaliteit beschikbaar. De levering was snel en netjes verpakt.
18-01-2021 - Stein 10
Helemaal top Onderdeel was eerst niet op voorraad dus een e-mail alert aangemaakt. Paar weken later de melding dat het onderdeel eeer voorradig was. Meteen besteld en de dag erop in huis. En dat in corona tijden. Top geregeld!
18-01-2021 - Amsterdam 10
Beter dan verwacht Gezien dat Postnl vertraging had en ik verwachtte dat de bestelling uit het buitenland kwam was ik aangenaam verrast met de snelle levering. Prima gedaan.
18-01-2021 - Made 7
Gedaan wat verlangd werd Opgelet wat nodig was, besteld en gekregen wat ik vroeg èn eea bleek te kloppen en te passen. gelukkig geen ervaringen met terugsturen of omruilen.
18-01-2021 - Boubouh 10
Uitstekend geholpen Ik heb zelf geen ervaring met onderdelen van de wasmachine . Heb gebeld naar jullie toe. Er werd tijd voor me genomen , vriendelijk te woord gestaan en alles goed uitgelegd . Levering was ook top . Binnen 2 dagen...
18-01-2021 - Terneuzen 10
Goede telefonische ondersteuning en supersnelle levering, TOP ! Zeer behulpzame service desk die me naar het goede onderdeel loodste.
18-01-2021 - Utrecht 10
Prima telefonische hulp en daarna snelle levering. ...
18-01-2021 - Arnhem 8
Snel en correct Precies het artikel dat ik nodig had snel geleverd
18-01-2021 - Rosmalen 10
100 punten Overzichtelijke site voor een gerichte zoekactie en supersnelle levering. Al jaren gewoon een topbedrijf.
18-01-2021 - Ijsselstein 10
Top De volgende dag al bezorgd en past precies door de goede informatie op de website.
18-01-2021 - Hoofddorp 9
Goed Zeer snelle levering
18-01-2021 - Utrevht 8
Goed Goed
17-01-2021 - Zuidbroek 10
Goed geregeld. Doen wat ze beloven Makkelijk juiste onderdeel te vinden en wordt direkt verstuurd
17-01-2021 - Zoetermeer 10
Goed en snel Goed en snel
17-01-2021 - Hooge Mierde 8
Precies goede onderdeel | goede service Goed wieltje dat precies paste, goede service, op tijd geleverd!!
17-01-2021 - Utrecht 6
Less is more Een siliconen pakking plus vier schroefjes passen makkelijk in een envelope die door de brievenbus kan. De originele verpakking is al te dik, maar past ook door de brievenbus. De doos die Europart daar nog extra...
17-01-2021 - Purmerend 10
Overzichtelijk, ruim assortiment, redelijke prijs en snelle levering. Overzichtelijk, ruim assortiment, redelijke prijs en snelle levering.
17-01-2021 - Eindhoven 10
Vanaf het navigeren naar het benodigde onderdeel tot en met aflevering: Niets dan lof!!!!! De deur van mijn Bosch inbouwkoelcombinatie die inmiddels 14 jaar oud is, sloot van het ene op het andere moment niet meer nadat ik een flinke tik hoorde tijdens het openen. Daar zit je dan net voor het weekend......
17-01-2021 - Haarlem 10
Goede service Aardig advies aan de telefoon en daarna bestelling gedaan: dag erna was het pakketje in huis
17-01-2021 - België 9
Past perfect Heel duidelijk om het product te kiezen en te controleren dat het past op het toestel Netjes verzonden
17-01-2021 - Comblain-Au-Pont 10
Perfect Goede beschrijving artikels, vlotte bestelling en betaling, snelle levering
17-01-2021 - Hengelo 10
Juiste en vlug geleverd. Snelle levering.
16-01-2021 - Geraardsbergen 10
Snel ontvangen en zonder problemen Onderdeel was correct en levering was binnen de 4werkdagen
16-01-2021 - Beegden 9
Goede service en hulp Onlangs een desktop gekocht waarbij ik goed advies kreeg aan de hand van mijn eisen van wat ik voornamelijk wil gaan doen. Ook goed geholpen, tegen alleszins redelijke vergoeding, door mijn haperende externe harde...
16-01-2021 - Bronneger 9
Snelle oplossing vervangend onderdeel Oude diepvries, merk bestaat niet meer. Toch m.b.v. verkoopmedewerker vervangend en passend afdichtrubber gevonden. Super telefonisch geholpen. En offerte met vervangend onderdeel was ook snel binnen. Maandagmiddag...
16-01-2021 - Herk De Stad 10
Prima Materiaal ok Maar snelle levering niet ok zeker niet door Gls. Post nl altijd ok
16-01-2021 - Pannerden 8
Top Gewoon goede koolborstels
16-01-2021 - Arnemuiden 10
Snel en goed Op maandagmorgen mijn combimagnetron defect, dezelfde dag nieuw onderdeel besteld met behulp van merk, type en serienummer, op dinsdag ontvangen en gemonteerd. Binnen 32 uur was de magnetron weer gerepareerd.
16-01-2021 - Delft 10
Perfecte service en goede producten Snelle levering van de originele onderdelen en hiermee zelf mijn Kenwood Chef gerepareerd. Perfecte service!
16-01-2021 - Amstelveen 10
Snel en accuraat Prima, betrouwbare winkel. snelle levering en goed retourproces.
16-01-2021 - Purmerend 10
Top! Onderdeel makkelijk gevonden op de site. Makkelijk bestelproces, conform belofte geleverd.
16-01-2021 - Nieuw-Vennep 4
Te weinig informatie bij het product Levering, snelheid, betaling en afhandeling prima. De beschrijving van het product bevat te weinig informatie waardoor wij niet het (geheel) gewenste onderdeel ontvingen.
16-01-2021 - Oude-Tonge 9
Geweldig Ondanks de drukte, toch snel geleverd!
16-01-2021 - Mol 9
Duidelijke website met goede info, snelle levering Onderdeel van machine gevonden enkel bij deze website.
16-01-2021 - Roermond 8
Snelle levering, goed product Snelle levering, goed product
16-01-2021 - Oosterhout 10
Snel verstuurd en ontvangen Na dat ik de site van Europarts had gevonden, waren se artikelen zo in huis. Super!
16-01-2021 - Kloetinge 10
Supersnel Waar een ander gelijksoortig bedrijf een kul verhaal ophangt over het niet meer kunnen leveren van gewild product, leverde europart binnen 2 dagen na bestelling het gewenste product.
16-01-2021 - Benschop 9
Snelle service, prima product Direct na bestelling product berstuurd en afgeleverd
16-01-2021 - Landen 10
Top Service, kwaliteit, duur levering : super !!
16-01-2021 - Oostende 10
Kan echt niet beter! Het was de eerste keer dat ik iets online bestelde en het is zeer goed meegevallen. Op maandagnamiddag na 16u. besteld en op woensdagvoormiddag rond 1u. thuis geleverd. Van harte dank.
16-01-2021 - H.i.ambacht 10
Perfect Snel levering
16-01-2021 - Rosmalen 10
Snelle bezorging, goed onderdeel .
16-01-2021 - Den Haag 9
Prima service ... Goed
15-01-2021 - Beek 8
Prima site met snelle levering Had onderdelen nodig voor mijn saeco, website is duidelijk. Goed te zoeken op basis van typenr en snelle levering
15-01-2021 - Spanbroek 10
Prima Snelle levering aannemelijke prijs duidelijk website
15-01-2021 - Rotterdam 10
Super snel!!! De bestelling zaterdagmiddag besteld en maandagmiddag in huis.
15-01-2021 - Bree 10
Snel het juiste onderdeel prijsgunstig geleverd Het juiste onderdeel.snel geleverd
15-01-2021 - Schoonoord 9
Goede service Snelle levering
15-01-2021 - Dordrecht 10
Geweldig Op Zondag in de late middag een sensor besteld voor mijn IKEA vaatwasser en op Maandag werd deze al met DHL aangeleverd. Helemaal TOP. Gratis tip - Werken op Zondag is geen noodzaak ;)
15-01-2021 - Axel 10
Goede en snelle service Op zondag een onderdeel an Miele besteld en op maandag gelevrd. Sneller kan niet. En ook nog een goede prijs.
15-01-2021 - L 10
Snel en correct Tip top!!! Snelle service
15-01-2021 - Bergschenhoek 9
Snelle levering , top ! Top!!
15-01-2021 - Bergschenhoek 10
Goed Heel snel geleverd!
15-01-2021 - Haaften 10
Fantastisch Snelle levering
Bekijk alle 37207 Kiyoh reviews