Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Europart-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd. En een leuk extraatje: iedere maand verloten we twee staatsloten onder de mensen die de moeite hebben genomen om een review over Europart te plaatsen.

Beoordeling schrijven
20-01-2020 - Weesp 10
Altijd alles beschikbaar wat ik nodig heb Goede prijs, snelle levering en vaak alles te krijgen wat ik nodig heb
20-01-2020 - Best 8
Heel tevreden. Missciien iets duidelijker betreft tijdstip bezorging.
20-01-2020 - Schoonebeek 10
Onderdeel past perfekt Supersnelle levering
20-01-2020 - Hofstade Belgie 8
Snel en correct in levering van aangekocht onderdeel Zeer snelle en correcte levering van een onderdeel welke ik besteld heb.
20-01-2020 - Waalwijk 9
Zoals gehoopt Snel en volgens afspraak een orgineel onderdeel geleverd gekregen
20-01-2020 - Zandhoven 10
Voldoet perfect Voldoet perfect
20-01-2020 - Oosterhout 10
Zondag besteld, maandag geleverd. Top! Zondag besteld, maandag geleverd. Top!
20-01-2020 - Vlaanderen 10
Was verbaasd van de snelle service Enorm aanbod van onderdelen, snelle service, in een woord de max.
20-01-2020 - Boxtel 10
Zeer snelle levering 's Avonds besteld online en de andere dag al in huis. Zeer snelle services en uitstekende producten voor een goede prijs.
20-01-2020 - Lisse 10
Superfijne klantenservice Heel goed geholpen na bestelling van foutief artikel. Dit was niet de schuld van Europart, maar toch nemen ze het artikel terug en kan ik het juiste artikel alsnog bestellen. Ontzettend gewaardeerd.
20-01-2020 - Ter AAR 10
Top, sneller dan noodzakelijk, maar keurig volgens afspraak X
20-01-2020 - Eindhoven 8
Snelle en correcte afhandeling Prima
20-01-2020 - Niebert 10
Top! Veel onderdelen te verkrijgen tegen nette prijzen bij vragen zijn ze gemakkelijk te bereiken en snel een antwoord
20-01-2020 - Breda 10
Prima advies, supersnelle levering Nieuwe koelkast deurscharnieren op de webshop uitgezocht, maar toch even voor de zekerheid gebeld. Moesten toch 2 anderen zijn, aangeschaft, afgerekend en de volgende dag in huis. Voor onderdelen weet ik nu waar...
20-01-2020 - Hoogeveen 10
Ruim assortiment, snelle levering Onderdeel snel gevonden op de site. Levering de volgende dag. Super.
19-01-2020 - Zwaag 9
Het is heel goed bevallen. Sneller dan verwacht het product ontvangen.
19-01-2020 - Maarssen 9
Makkelijk besteld en snel bezorgd 's avonds besteld, de volgende ochtend al in huis. Kon gelijk door met repareren van de vaatwasser.
19-01-2020 - Stadskanaal 10
Fantastisch geholpen en vaatwasser draait weer als van ouds. Klasse! Zocht al een hele tijd naar een rubber voor een AEG vaatwasser en ben met Europarts hulp er achter gekomen wat ik nodig had. Dag later onderdeel reeds afgeleverd. Binnen een half uur was vaatwasser weer OK.
19-01-2020 - Knegsel 8
Goede service! Het bestelde artikel was niet meteen leverbaar dat was meteen duidelijk. De afgesproken leverdatum werd ruim gehaald en netjes geleverd.
19-01-2020 - Ijmuiden 10
Goed geregeld Ik heb al meerdere items bij Europart besteld Dit iedere keer tot tevredenheid snelle levering en goede prijs
19-01-2020 - 9250 - Waasmunster 10
SUPER!!!!!!!!! Weer Super service, om een onderdeel dat niet op de site stond, na simpel contact binnen de week geleverd,
19-01-2020 - Boutersem Belgïe. 9
Algemene tevredenheid over mijn aankoop. Mijn bestelling was zeer snel ter plaatse afgeleverd,vandaag besteld en de dag erna thuis,geleverd bij de overbuur en per mail hiervan op de hoogte gesteld,onderdeel past perfekt dus heb ik geen ervaring met de...
19-01-2020 - ‘s-GRAVENHAGE 10
Supersnelle levering van het juiste artikele Ik bestelde een originele zuigmond voor een bosch accu-stofzuiger. Het artikel kwam de volgende ochtend en was precies wat ik had besteld. Europart maakt het helemaal waar voor mij.
19-01-2020 - Ijsselmuiden 8
Graag meer leveringsinfo Bestelling gedaan waarbij werd aangegeven dat 1 of 2 dingen 5 tot 7 dgn levertijd hadden. Na 10 dgn nog niets ontvangen. Heb gebeld en 1e deel vd zendig is toen gelijk opgestuurd. Volgende dag binnen en een dag...
19-01-2020 - Smilde 10
Snelle goede levering Natuurlijm ben je afhankelijk van de transporteur maar om 22:15 besteld en volgende dag om 12:14 in huis vind ik goede en snelle levering!
19-01-2020 - Groenlo 10
Zeer snelle correcte levering Artikel goed te vinden en snel te bestellen. Zeer snelle levering en goed op de hoogte gebracht van tijdstip van levering.
19-01-2020 - Sint-Truiden 10
Snel en juist geleverd Snel en juist geleverd
19-01-2020 - Bron 10
Prima Onderdeel stond niet op de site, maar moest even besteld worden. Ondanks dat met een paar dagen in huis.
19-01-2020 - Hoek Van Holland 10
Prima bedrijf Vriendelijke mensen en een vlotte levering.
18-01-2020 - Leek 10
Super geregeld top Super
18-01-2020 - Poppel [gemeente] 9
Toppie Toppie
18-01-2020 - Geraardsbergen 10
Perfecte Onlinewinkel Perfecte transactie, riem van de droogkast gesprongen en het meeloopwiel zag er beschadigd uit , online even zoeken achter model van je droogkast merk enz kom je al snel hier terecht met een waaier aan onderdelen...
18-01-2020 - Amsterdam 10
Precies wat ik nodig heb, snel geleverd. Op de website goed kunnen vinden wat ik zocht. Er werd beloofd de volgende dag te leveren en dat ging perfect. Goed verpakt en dus 100% tevreden.
18-01-2020 - Oss 10
Toppie Goede service en materiaal
18-01-2020 - Tienen 10
Service zoals het hoort te zijn,top Gemakkelijk besteld,levering op tijd....sta nog altijd versteld van de vlugge levering....
18-01-2020 - Dinxperlo 10
Ik ben heel tevreden over Europarts! Al vaker wat besteld; producten zijn goed en worden altijd snel geleverd.
18-01-2020 - Zevenhuizen 10
Prima verzorgd, zeer snel Werd correct en duidelijk te woord gestaan aan telefoon. Onmiddellijk werd het goede artikelnummer voor mij opgezocht. Volgende dag in huis.
18-01-2020 - Almere 10
Prima produkt, snelle levering Prima produkt, snelle levering. Alles goed verpakt.
17-01-2020 - Broers 9
Supersnel geleverd Zaterdag wasmachine ondedelen besteld en maadagochtend in huIs.
17-01-2020 - Kuurne 9
Goed OK
17-01-2020 - Zaandijk 9
Snel, sneller, snelst 's middags stofzuiger onderdeel besteld via overzichtelijke website en de volgende ochtend in huis.
17-01-2020 - Rosmalen 9
Snelle levering, prima product De wieltjes van de onderlader van mijn vaatwasser waren versleten. Op de site op eenvoudige wijze kunnen controleren of ze wieltjes voor mijn type machine hadden, als gast kunnen bestellen en twee dagen later de...
17-01-2020 - Nieuwleusen 8
Advies en hulp is goed. Wordt goed geholpen en advies is goed.
17-01-2020 - Zoersel 10
Goede service snelle levering Top
17-01-2020 - Rotterdam 10
Top service van europart, erg blij! Dank voor de top service en de snelle levering
17-01-2020 - Elburg 10
Fantastisch Had een oude decoupeerzaag en een onderdeel nodig was gewoon leverbaar en volgende dag in huis
17-01-2020 - Nijmegen 10
Prima prijs en geleverd volgens afspraak; voldaan aan verwachting -
17-01-2020 - Diessen 10
Snelle levering Besteld en werkelijk de volgde dag geleverd zoals afgesproken, goed verpakt.
17-01-2020 - Tielt-Winge 10
Snel geleverd Bestellen op zondag maandag in huis om 9.15u dat was zeer snel
17-01-2020 - Leiden 10
Snel en nauwkeurig Heldere website, eenvoudig bestellen en perfecte aflevering. Ook voor onderdelen die elders niet of nauwelijks te vinden zijn.
17-01-2020 - Hengelo (gld) 10
Supersnelle levering en precies goed! Zeker aan te raden, overzichtelijke site met duidelijke foto’s en omschrijving. Snel geleverd en precies goed.
17-01-2020 - Amsterdam 10
Goed Op tijd bezorgd.
17-01-2020 - Diepenbeek 10
Jullie zijn zeer snel Zondagmiddag besteld en maandag middag al geleverd
17-01-2020 - Badhoevedorp 9
Snel goed en correct Heb het goede besteld maar had het achteraf niet nodig. Retour gestuurd met drie werkdagen geld op mijn bank
17-01-2020 - 's-Gravenhage 4
Niet al te best Een TV onderdeel begin december bestelt en netjes betaald. Vervolgens krijg ik het TV-onderdeel binnen op 2 januari na meerdere malen contact te hebben genomen met Europart. (ruim een maand levertijd) Vervolgens...
16-01-2020 - Sussat Frankrijk 9
Zeer klantvriendelijk Onderdeel van een wasdroger besteld deze zou in Frankrijk bezorgd moeten worden. De bezorger kon blijkbaar het adres niet vinden. Tweemaal met Europart gebeld, dezelfde dag kreeg ik bericht dat het opgelost zou...
15-01-2020 - Middelbeers 10
Zeer snelle levering Vrijdagavond mijn magnetron uit elkaar gehaald en onderdeel besteld. Zaterdagmiddag onderdeel gemonteerd! Met zo'n snelle service is je apparatuur zo weer gerepareerd!
15-01-2020 - Wachtebeke 10
Hebben (bijna) alles Europart heeft werkelijk bijna alle onderdelen, zelfs van jaren geleden, en dit aan aanvaardbare prijzen, gebruiksvriendelijke webshop, snelle levering, onderwijl zeer goede communicatie. Producten zijn ook van...
15-01-2020 - Alphen Aan Den Rijn 10
Snelle levering en betrouwbaar Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang in het besteltraject middels e-mail. Op de toegezegde dag werd het artikel ook daadwerkelijk geleverd en het was goed verpakt.
15-01-2020 - Bakhuizen 9
Zeer snelle levering Jammer dat het geleverde artikel niet overeenkwam met wat er in de documentatie op de site werd getoond. artikel paste wel maar kwam niet overeen met het originele artikel terwijl dit wel op de site gezegd was.
15-01-2020 - Rotterdam 10
Goede en snelle levering Goed bedrijf
15-01-2020 - Kaatsheuvel 8
Sneller binnen dan verwacht Op vrijdagavond handvat van waterreservoir kapot. In webshop gevonden en besteld. Zou maandag geleverd worden maar zaterdag al binnen.
15-01-2020 - Amsterdam 10
Groot assortiment snelle levering Het vinden van de producten gaat eenvoudig. Verzending is zeer snel.
15-01-2020 - Buggenum 10
Superservice Ik had een offerte aangevraagd omdat ik onderdelen nodig had die niet standaard op de website stonden. Binnen een paar uur antwoord, nog even gebeld om te overleggen en binnen een paar minuten een aangepaste offerte!...
15-01-2020 - Stompetoren 9
Snelle levering en deskundige advies Binnen 1 dag had ik het product in huis en vooraf overleg gehad met een medewerker over het juiste product
15-01-2020 - Hasselt 10
Goed geholpen, vakkundig en snel geleverd Gewoon goed
15-01-2020 - Den Haag 10
Snelle levering A merk producten, volgende dag geleverd.
14-01-2020 - Geraardsbergen 10
Perfecte onlinewinkel! Perfecte transactie Zondag besteld Dinsdag in huis en s’avonds geplaatst, Onderdelen zijn origineel dus alles werkt terug ! Bedankt voor de service https://www.europart.nl
14-01-2020 - Rijkevorsel 10
Alles perfect ! Had het verkeerde stuk besteld en gewoon retour gestuurd en een paar dagen later werd het bedrag terug gestort.
14-01-2020 - Hurdegaryp 10
Prima service Snelle service, juiste onderdeel.
14-01-2020 - Amersfoort 10
Prima service Snel en goed
14-01-2020 - Zeist 10
Snelle levering en een goed product Erg snel en goede kwaliteit
14-01-2020 - Rotterdam 7
Goed Snelle levering
14-01-2020 - Made 10
Snelle levering na een helder advies Ook al was het een erg klein onderdeeltje wat ik nodig had, ik werd vlot en duidelijk geholpen bij het kiezen van het meest geschikte onderdeeltje. Eenmaal thuis gemonteerd, bleek het ook de beste oplossing te zijn.
14-01-2020 - Meerssen 8
Correcte en snelle afhandeling van de bestelling, een aanrader dus!! Goede ervaring, beveel dit aan naar andere klanten.
14-01-2020 - Aartselaar 7
Snelle levering , goede prijs Goede en snelle levering , prijs / kwaliteit ????, verpakking was redelijk groot voor hetgeen er in stak
14-01-2020 - Heusden-Zolder ( België ) 10
Perfect De mogelijkheid om zelf de leveringsdag te kiezen is zéér positief. Artikel was ook goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
14-01-2020 - Ijsselmuiden 10
Eenvoudig besteld, snel geleverd Kan niet beter, wat betreft bestellen en aflevering, super!
14-01-2020 - Assen 10
Uitstekend Onderdeel knop voor combimagnetron besteld en volgende dag netjes afgeleverd.
14-01-2020 - Schagen 10
Juiste onderdelen en snel geleverd Heb twee verschillende artikelen gekocht. Beide werden snel geleverd en bleken prima te passen en twee apparaten zijn hierdoor gerepareerd.
14-01-2020 - Hoeven 10
Snelle levering zoals beloofd Fijn datje dag van levering kunt selecteren.
14-01-2020 - Den Haag 8
Snel en duidelijk De levering was super snel! Had het 's avonds besteld en de volgende ochtend in huis. Duidelijk voor welke apparaten de onderdelen geschikt zijn. De onderdelen zijn wel wat prijzig... Konden we bijna een volledig...
14-01-2020 - Oostzaan 10
Meedenkend en super snel!! Een offerte aanvragen met een foto van merk en type nummer. Krijg snel bericht terug en kan meteen bestellen. Wat je volgens hun moet bestellen word je meteen heen geleid. Beter kan niet!!
13-01-2020 - Den Bommel 6
Prima en snel Levering was snel maar advies was niet goed . Slang paste niet op het verloopstuk . Dus ik moest het helaas terug sturen .
13-01-2020 - Melsele 10
Capaciteit van de batterij is ok De capaciteit van de batterij ok, allen getest en hebben alle 10 de correcte mAh.
13-01-2020 - Bavel 10
Ondergetekende is een tevreden klant! Miele stofzuigerslangwartel was stuk, complete slang besteld. Het aantal miele stofzuigers is dusdanig groot, dat je snel te weinig specificaties aandraagt, fout mijnerzijds. De verkeerd geleverde slang teruggestuurd,...
13-01-2020 - Den Haag 10
Goede service, snelle levering. -
13-01-2020 - Leiderdorp 8
Prima. Voldoet aan de wensen Levering bleek nabetaling wel langer te duren. Hoeveelheid artikelen bleek toch niet op voorraad te zijn.. Verder helemaal goed.
12-01-2020 - Assen 10
Voordelig en snel De site vind ik erg goed met duidelijke en 360 graden fotos. Savonds besteld, de volgende dag in huis. Top!
12-01-2020 - Alkmaar 10
Top Prima
12-01-2020 - Apeldoorn 10
Geweldig Snel en goed bedrijf en tegen een concluderende prijs en super snel in huis ,volgende keer weer
12-01-2020 - Kortenhoef 8
Vandaag besteld,morgen in huis. TOP!! Wat ik al zeg, veel mooie onderdelen en vandaag besteld, morgen in huis.
12-01-2020 - Steijl 7
Prima Had graag mijn pakket op een ander adres willen bezorgen. een verzamelpunt, Bij een winkel ofzo. Dan kan ik het afhalen wanneer ik zelf wil, en hoeft het niet eventueel bij de buren.
12-01-2020 - Amstelveen 10
Goed geholpen Snel geholpen om het juiste artikel te vinden. Levering ook spoedig, erg fijn!
12-01-2020 - 9170 Sint-Gillis-Waas / België 10
Kopen in alle vertrouwen ! Het juiste materiaal voor juiste prijs . Snelle levering, verzorgde verpakking . Overzichtelijke webwinkel . Ik kan Europarts aan iedereen aanraden !!
12-01-2020 - Waalre 10
Top geregeld, snel en goed! Na eindeloos bellen met Ikea en Whirlpool, heeft Europart mij razendsnel geholpen, geweldig!
Bekijk alle 33204 Kiyoh reviews