Whirlpool onderdelen en accessoires

Filter 2389 resultaten
Whirlpool onderdelen

Whirlpool & Europart

Al jaren werkt Whirlpool samen met de Europart shops om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Whirlpool heeft voor deze unieke samenwerking gekozen omdat de Europart shops de specialisten zijn voor al uw reparatie onderdelen en accessoires in Nederland.

Europart heeft het grootste assortiment Whirlpool onderdelen op voorraad en kan daarnaast alle leverbare onderdelen en accessoires voor u bestellen. Europart besteld dagelijks originele Whirlpool onderdelen en accessoires en wordt dagelijks beleverd vanuit het centrale Whirlpool magazijn voor Europa, in Italië.

VISIE: In ieder huis, overal ter wereld. Met trots, toewijding en topresultaten. MISSIE: Iedereen, met de hartstochtelijke gedrevenheid om trouwe klanten te creëren voor een leven lang. Deze woorden vertegenwoordigen de toekomstgerichte visie van Whirlpool. Europart heeft voor alle soorten Whirlpool apparaten een onderdeel, is het voor een afzuigkap, vaatwasser, koelkast of een ander apparaat, Europart heeft er het originele onderdeel voor. Sensing the difference. Europart is officieel gecertificeerd verwijsadres van Whirlpool voor al uw onderdelen en accessoires.

2389 artikelen, pagina 1 van 100